ΕΠΙΣΗΜΟ: O Henry Cavill επιστρέφει ως Superman στο DCEU! (BINTEO)

Δείτε το ευχαριστήριο μήνυμα και το tease του Cavill για το μέλλον!
24 Οκτωβρίου 2022 19:39
ΕΠΙΣΗΜΟ: O Henry Cavill επιστρέφει ως Superman στο DCEU! (BINTEO)

Οι ψίθυροι για αυτή την μεγάλη επιστροφή στο σύμπαν της DC είχαν αρχίσει μέρες πριν την πρεμιέρα του Black Adam. Ωστόσο, με κάθε επισημότητα, μετά το πρώτο Σαββατοκύριακο προβολών του Black Adam, ήρθε η ανακοίνωση. 

Ναι, ο Henry Cavill επιστρέφει ως ο Superman -που όλοι λάτρεψαν- στο κινηματογραφικό σύμπαν της DC. Μια πρώτη γεύση από την επιστροφή του δόθηκε στην post-credits σκηνή του Black Adam, εκεί όπου ο ομώνυμος αντί-ήρωας του Dwayne "The Rock" Johnson συναντήθηκε με τον Superman, αφήνοντας με ανοιχτό το στόμα τους fans της DC, οι οποίοι θα αναμένουν την επική και αναπόφευκτη σύγκρουσή τους στο sequel του Black Adam. 

Την ανακοίνωση έκανε ο Henry Cavill μέσα από το Instagram του, αναρτώντας ένα βίντεο Reel όπου ευχαρίστησε τους fans για την υποστήριξή τους και είπε πως "ήθελα να περιμένω να περάσει το Σαββατοκύριακο πριν το ποστάρω, επειδή ήθελα να δείτε όλοι το Black Adam".

Ωστόσο, έκανε και tease για το μέλλον λέγοντας ότι "αυτό ήταν μόλις μια μικρή γεύση από τα όσα έπονται", ενώ και στην ανάρτησή του αναφέρει: 

Η αυγή της ελπίδας ανανεώθηκε. Σας ευχαριστώ για την υπομονή σας, θα ανταμειφθείτε."  

Δείτε το βίντεο του Cavill: 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Henry Cavill (@henrycavill)

Την περασμένη εβδομάδα, άλλωστε, το THR είχε μεταφέρει ότι η Warner Bros. κινεί τα νήματα για το Man of Steel 2

Για την ιστορία, ο Henry Cavill είχε συστηθεί ως Superman στο Man of Steel του Zack Snyder το 2013. Ακολούθησαν τα Batman v. Superman: Dawn of Justice, Justice League (2017) και το Zack Snyder's Justice League (2021) στο HBO Max. Όλες μαζί οι ταινίες έχουν αποφέρει πάνω από $2.2 δισεκατομμύρια στο box office. 

Τις εντυπώσεις μας για το Black Adam, που επιμελήθηκε ο Κυριάκος Στεργιάδης, θα βρείτε πατώντας εδώ