Αυτή η ταινία θεωρείται η πιο τρομακτική του 2022 και γυρίστηκε “one take” (ΒΙΝΤΕΟ)

Μία παραγωγή της Blumhouse που αξίζει την προσοχή σας
23 Οκτωβρίου 2022 17:47
Αυτή η ταινία θεωρείται η πιο τρομακτική του 2022 και γυρίστηκε “one take” (ΒΙΝΤΕΟ)

Η νέα θρίλερ ταινία Soft & Quiet γυρίστηκε σε “one take”, μετά από τέσσερις προσπάθειες, σε τέσσερις συνεχόμενες ημέρες. Η ταινία έκανε πρεμιέρα στο SXSW Film Festival τον Μάρτιο και απέσπασε διθυραμβικές κριτικές, σημειώνοντας 86% στο Rotten Tomatoes.

Η εταιρία Blumhouse έχει αναλάβει την παραγωγή, μαζί με την Momentum Pictures, ενώ η Beth de Araújo έχει καθίσει στη σκηνοθετική καρέκλα και έχει γράψει και το σενάριο. Η σύνοψη έχει ως εξής:

Η ταινία διαδραματίζεται σε ένα απόγευμα και επικεντρώνεται στη ζωή μιας δασκάλας δημοτικού, καθώς οργανώνει μία νύχτα με άλλες γυναίκες. Όταν το γκρουπ κατευθύνεται στο σπίτι, η δασκάλα θα συναντήσει μία γυναίκα από τα παλιά, οδηγώντας σε μία αλυσίδα από παράξενα γεγονότα.

Κεντρικά πρόσωπα εδώ είναι οι Stefanie Estes, Olivia Luccardi, Eleanore Pienta, Dana Millican και Melissa Paulo. Την ταινία την εμπνεύστηκαν κατά τη διάρκεια της πανδημίας, αλλά και από διάφορα συναισθήματα εγκλεισμού.

Το Soft & Quiet θα κυκλοφορήσει σε επιλεγμένα σινεμά στις 4 Νοεμβρίου, ενώ παράλληλα θα γίνει διαθέσιμο και σε VOD μορφή. Παρακολουθήστε το επίσημο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.