Το νέο Jeepers Creepers είναι εδώ πιο τρομακτικό από ποτέ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Θα κυκλοφορήσει απευθείας σε Blu-ray
22 Οκτωβρίου 2022 14:51
Το νέο Jeepers Creepers είναι εδώ πιο τρομακτικό από ποτέ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η νέα Jeepers Creepers ταινία είναι γεγονός και πλέον μάθαμε πότε ακριβώς θα κυκλοφορήσει. Συγκεκριμένα έγινε γνωστό ότι το Jeepers Creepers: Reborn, το νέο φιλμ του franchise, θα κάνει πρεμιέρα μέσα στον Νοέμβριο λίγο μετά από το “Halloween Season”.

Η ταινία περιστρέφεται γύρω από δύο φίλους τους Chase και Laine όταν οι δυο τους αποφασίζουν να πάνε σε ένα φεστιβάλ, το Horror Hound festival, που μοιάζει με το Coachella, αλλά έχει και cosplay. Ωστόσο, θα αρχίσουν να συμβαίνουν διάφορα τρομακτικά και ανεξήγητα πράγματα στην Laine, τα οποία σχετίζονται με το παρελθόν αυτής της πόλης, όπου ένας “Creeper” καταδίωκε τους κατοίκους.

Φαίνεται πως τα πράγματα θα πάρουν μία εφιαλτική μορφή, καθώς το φεστιβάλ αυτό ξεκινάει και η Laine φοβάται ότι αυτός ο Creeper θα κληθεί από κάποιους μετά από 23 χρόνια, θέτοντας σε κίνδυνο όλη την πόλη.

Την ταινία σκηνοθετεί ο Timo Vourensola, το σενάριο έγραψαν οι Sean-Michael Argo και Jake Seal,ενώ πρωταγωνιστούν οι Sydney Craven, Imran Adams, Ocean Navarro, Matt Barkley, Alexander Halsall, Jodie McMullen, Georgia Goodman και Jarreau Benjamin.

Το Jeepers Creepers: Reborn θα γίνει διαθέσιμο σε DVD και Blu-ray στις 15 Νοεμβρίου 2022. Παρακολουθήστε το επίσημο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.