Mr. Harrigan’s Phone: Η νέα ταινία μυστηρίου του Netflix που “τρεντάρει” στα Top 10

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε
21 Οκτωβρίου 2022 17:34
Mr. Harrigan’s Phone: Η νέα ταινία μυστηρίου του Netflix που “τρεντάρει” στα Top 10

Το Mr. Harrigan’s Phone έκανε πρεμιέρα στο Netflix πριν από μερικές ημέρες και βρίσκεται ακόμα στα trends του Top 10. Σε αυτό το άρθρο θα βρείτε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε γι’ αυτή την ταινία, η οποία είναι εμπνευσμένη από μία τρομακτική ιστορία του Stephen King.

Πρόκειται για ένα υπερφυσικό δράμα όπως λέει το ίδιο το Netflix που το σενάριο και τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Donald Sutherland των The Hunger Games και The Italian Job, ενώ την παραγωγή έχει επιμεληθεί ο Jason Blum των Get Out, Whiplash και ο Ryan Murphy (American Horror Story, The Watcher).

Η σύνοψη της ταινίας:

Ένα αγόρι ονόματι Craig γίνεται φίλος με τον ηλικιωμένο κύριο Harrigan και του χαρίζει ένα κινητό τηλέφωνο. Όταν ο κ. Χάριγκαν πεθαίνει, ο Κρεγκ αρχίζει να κάνει κλήσεις στον παλιό του αριθμό για όσους τον βασανίζουν, για να διαπιστώσει ότι αυτό έχει ως αποτέλεσμα το πνεύμα του κ. Χάριγκαν να εκδικηθεί τον νεαρό φίλο του από τον τάφο.

Το Cast:

Το Mr. Harrigan’s Phone απαρτίζεται από ένα μεγάλο cast με πρωταγωνιστές τους Donald Sutherland, Jaeden Martell, Joe Tippett, καθώς και τους Colin O'Brien, Kirby Howell-Baptiste, Frank Ridley, Peggy J. Scott, Thomas Francis Murphy, Randy Kovitz, Cyrus Arnold, Thalia Torio, Conor William Wright, Alexa Niziak και άλλους.

Δείτε το trailer:

Το Mr. Harrigan’s Phone είναι τώρα διαθέσιμο στο ελληνικό Netflix.