Netflix: Αυτή είναι η απόλυτη “Halloween” λίστα με ταινίες και σειρές!

Embrace Your Fear
21 Οκτωβρίου 2022 16:10
Netflix: Αυτή είναι η απόλυτη “Halloween” λίστα με ταινίες και σειρές!

Το Halloween πλησιάζει και το Netflix είπε να ετοιμάσει μία νέα «καρτέλα» στην πλατφόρμα του με προτάσεις από εφηβικές ταινίες τρόμου, με “zombie” ταινίες, οικογενειακά προγράμματα και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε, για όλα τα γούστα.

Θέλετε να ξεκινήσετε μία σειρά που να έχει vibes από Halloween; Ή Απλά μία ταινία για να δείτε με την παρέα σας; Τότε η λίστα που θα δείτε παρακάτω είναι για εσάς. Το Netflix ανέβασε ένα βίντεο στον επίσημο λογαριασμό του στο YouTube και μεταξύ άλλων λέει τα εξής:

Αφήστε τον θρυλικό Mark Hamill να είναι ο οδηγός σας αυτή τη σεζόν του Halloween, καθώς εισέρχεστε σε έναν κόσμο τρόμου με το Netflix & Chills.

Η νέα συλλογή του Netflix & Chill για το Halloween περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τα: Η Μούμια, The Sandman, Ο Διάβολος στο Οχάιο, Ταινία Τρόμου 2, The Watcher, Orphan, Το Ερπετό, Zodiac, MINDHUNTER, Μια Καλή Μάγισσα, Ταξίδι στη Χώρα των Θαυμάτων, Το Κάλεσμα, Ένα Ήσυχο Μέρος, Resident Evil και δεκάδες άλλα.

Τις Halloween προτάσεις του Netflix θα τις βρείτε πατώντας εδώ.

Προβολές και κραυγές: Θανάσιμοι κίνδυνοι, τρομακτικοί ξένοι και πολλά άλλα: Μία ανατριχιαστική συλλογή φτιαγμένη για να τη μοιραστείτε, αλλά και για να τρομάξετε

Τί σας ψήνει να ξεκινήσετε αυτό το Halloween Season; Πείτε μας στα σχόλια!