Νέο trailer για το Black Panther 2 με αποκαλυπτικά πλάνα και αγνή δράση

Shuri, Namor και Ironheart πρωταγωνιστούν
21 Οκτωβρίου 2022 13:47
Νέο trailer για το Black Panther 2 με αποκαλυπτικά πλάνα και αγνή δράση

Η Marvel Studios κυκλοφόρησε ένα ακόμη νέο trailer για το πολυαναμενόμενο Black Panther: Wakanda Forever το οποίο περιλαμβάνει αποκαλυπτικά πλάνα και πατάει γκάζι στη δράση. 

Σε πρώτο πλάνο στο νέο αυτό trailer είναι η διάδοχος του T'Challa που για ακόμη μια φορά αφήνεται να εννοηθεί πως είναι η Shuri, καθώς στα χέρια της φοράει τα γάντια σε σχήμα πάνθηρα. Επίσης, θα δείτε νέα πλάνα με τον Namor και τη Nakia, αλλά και με τη Riri Williams aka Ironheart σε δράση, η οποία θα είναι η διάδοχος του Iron Man στο MCU. 

Δείτε το νέο trailer του Black Panther 2

Λίγα λόγια για το Black Panther: Wakanda Forever:

Η σύνοψη του Black Panther: Wakanda Forever:

Mετά τον θάνατο του Βασιλιά T'Challa, η Βασίλισσα Ramonda (Angela Bassett), η Shuri (Letitia Wright), ο M’Baku (Winston Duke), η Okoye (Danai Gurira) και η Dora Milaje (Florence Kasumba), πολεμούν για να προστατεύσουν το έθνος τους από τις παγκόσμιες δυνάμεις. Ενώ οι κάτοικοι της Wakanda προσπαθούν να προχωρήσουν, οι ήρωες πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις του και με τη βοήθεια της War Dog Nakia (Lupita Nyong’o) και του Everett Ross (Martin Freeman), να χαράξουν ένα νέο μονοπάτι για το Βασίλειο της Γουακάντα. 

Στη σκηνοθεσία του "Wakanda Forever" συναντάμε ξανά τον Ryan Coogler, ο οποίος έφερε εις πέρας με επιτυχία την πρώτη Black Panther ταινία και έχει γυρίσει επίσης τα Creed, Fruitvale Station και το πολυβραβευμένο "Judas and the Black Messiah".

Black Panther: Wakanda Forever - Η διάρκειά του θα είναι από τις μεγαλύτερες στο MCU

Επίσης, παίζει και ο Martin Freeman που θα επιστρέψει στο ρόλο του Everett K. Ross, όπως και η Lupita Nyong'o στο ρόλο της Nakia. Το cast θα συμπληρώσουν οι Tenoch Huerta ως Namor, Angela Bassett, Danai Gurira, Winston Duke, Dominique Thorne, Michaela Coel, Mabel Cadena και Alex Livanalli.

Το Black Panther: Wakanda Forever είναι προγραμματισμένο να βγει στις ελληνικές αίθουσες στις 10 Νοεμβρίου του 2022. Παρακολουθήστε το επίσημο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.