Στο Netflix θα έρθει η νέα ταινία του Adam Sandler με τους δημιουργούς του Uncut Gems

Η τριπλέτα Safdie Brothers και Sandler πάει για Uncut Gems 2;
21 Οκτωβρίου 2022 12:40
Στο Netflix θα έρθει η νέα ταινία του Adam Sandler με τους δημιουργούς του Uncut Gems

Εδώ και καιρό ο Adam Sandler γνωρίζαμε ότι ετοιμάζεται για να παίξει στη νέα ταινία των αδερφών Safdie, έχοντας γνωρίσει μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της καριέρας του χάρη στο Uncut Gems. 

Η τριπλέτα που έφερε αυτή την επιτυχία επιστρέφει στο Netflix, καθώς η νέα ταινία των Safdie Brothers με τον Adam Sandler θα προβληθεί μέσα από τη δημοφιλέστερη streaming υπηρεσία. 

Οι Josh και Benny Safdie γράφουν το σενάριο, σκηνοθετούν και αναλαμβάνουν την παραγωγή του νέου τους project, το οποίο ελπίζουν να γυρίσουν προς το δεύτερο τρίμηνο του 2023. 

Η πλοκή του σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες θα εκτυλίσσεται στον κόσμο υψηλής αξίας συλλεκτών καρτών, κάτι που θα λέγαμε ότι φέρνει κάτι από Uncut Gems, όπου ο πρωταγωνιστής ηταν κοσμηματοπώλης και είχε μια έμφαση στο να συλλέγει διάφορα αντικείμενα. 

Μέχρι και σήμερα το Uncut Gems, που επίσης προβλήθηκε μέσα από το Netflix, αποτελεί για πολλούς την καλύτερη δραματική ερμηνεία του Sandler. Κέρδισε μάλιστα ένα Spirit Award αλλά πολλοί θεωρούσαν ότι θα έπρεπε να λάβει και μια υποψηφιότητα για Όσκαρ. 

Πρόσφατα ο Sandler πρωταγωνίστησε στο μπασκετικό δράμα "Hustle" που επίσης είναι διαθέσιμο στο Netflix.