Black Adam: Πόσες post-credits σκηνές έχει η νέα ταινία της DC;

Για να ξέρετε πότε κι αν πρέπει να σηκωθείτε από την αίθουσα
21 Οκτωβρίου 2022 11:00
Black Adam: Πόσες post-credits σκηνές έχει η νέα ταινία της DC;

Το Black Adam μπορεί έκανε περίπου 15 χρόνια για να έρθει στη μεγάλη οθόνη, αλλά ο Dwayne Johnson κατάφερε να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα και να ενσαρκώσει τον αντιήρωα της DC.

Η νέα ταινία του DC Extended Universe (DCEU) προβάλλεται ήδη στους κινηματογράφους της Ελλάδας και σε όλον τον κόσμο και όσοι δεν έχετε πάει να τη δείτε θα αναρωτιέστε εάν υπάρχουν post-credits σκηνές. Ή μπορεί να έχετε τελειώσει την ταινία και να "γκουγκλάρετε" και να πέσατε εδώ οπότε σας έχουμε την απάντηση. 

Υπάρχει post-credits σκηνή στο Black Adam; 

Ναι, υπάρχει μια post-credits σκηνή στο Black Adam η οποία προβάλλεται σχετικά νωρίς. Πιο συγκεκριμένα είναι μια mid-credits σκηνή που παίζει αμέσως μετά τα βασικά credits (όχι αυτά που δείχνουν μέχρι και τον τύπο που άλλαζε την αριστερή λάμπα στο πλατό). 

Σε αυτή την mid-credits σκηνή ο Black Adam του Dwayne Johnson συνομιλεί με την Amanda Waller (Viola Davis) που τον θεωρεί ακόμα απειλή. Ο ίδιος της λέει πως δεν υπάρχει κανένας στον πλανήτη αυτόν που να μπορεί να τον σταματήσει, με την Waller να του απαντά ότι μπορεί να ζητήσει χάρη από ανθρώπους που δεν είναι από αυτόν τον πλανήτη. Εκείνη λαμβάνει την απάντηση "στειλε τους όλους". 

Μέσα από τους καπνούς αναδύεται ο Superman του Henry Cavill, σηματοδοτώντας τη μεγάλη του επιστροφή στο DCEU. 

Αφού δείτε τη σκηνή μπορείτε να αποχωρήσετε μιας και αυτό είναι το μοναδικό easter egg της. 

Black Adam: Παρά τρίχα θα ήταν ακατάλληλη για ανηλίκους η ταινία του Dwayne Johnson

Η υπόθεση του Black Adam: 

Σχεδόν 5.000 χρόνια αφού του δόθηκαν οι πανίσχυρες δυνάμεις των αρχαίων θεών –και η άμεση αιχμαλωσία του– ο Black Adam (Τζόνσον) ελευθερώνεται από τον επίγειο τάφο του και είναι έτοιμος να αποδώσει δικαιοσύνη στον σύγχρονο κόσμο, όπως αυτός νομίζει.

Να σας υπενθυμίσουμε πως στην ταινία του αντι-ήρωα της DC που σκηνοθετεί ο Jaume Collett-Serra (Jungle Cruise) πρωταγωνιστεί ένα δυνατό cast που πέρα από τον The Rock περιλαμβάνει και τους: Noah Centineo (To All The Boys I Loved Before) ως Atom Smasher, Aldis Hodge (One Night In Miami) ως Hawkman, Sarah Shahi (Sex/Life), Quintessa Swindell (Voyagers), καθώς και τον πρώην "Πράκτορα 007", Pierce Brosnan ως Dr. Fate.