Η νέα επική ταινία του Netflix δείχνει το πραγματικό πρόσωπο του πολέμου (ΒΙΝΤΕΟ)

Το νέο trailer του "All Quiet on the Western Front" μιλάει από μόνο του
20 Οκτωβρίου 2022 19:39
Η νέα επική ταινία του Netflix δείχνει το πραγματικό πρόσωπο του πολέμου (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Netflix ετοιμάζεται να φέρει στις οθόνες των συνδρομητών του μια πολεμική ταινία επικών διαστάσεων, που δείχνει την ωμότητα και το πραγματικό πρόσωπο του πολέμου. 

Το "All Quiet On The Western Front" απέκτησε ένα νέο trailer και μπορείτε να το απολαύσετε παρακάτω σε 4Κ ανάλυση. Πρόκειται για την κινηματογραφική μεταφορά του διάσημου βιβλίου της συγγραφέως Erich Maria Remarque με τίτλο "Ουδέν Νεώτερον από το Δυτικόν Μέτωπον", το οποίο κυκλοφόρησε το 1929 και αποτελεί ένα λογοτεχνικό αριστούργημα που αναφέρεται στις θηριωδίες του Α' Παγκοσμίου Πολέμου

Τη σκηνοθεσία της ταινίας ανέλαβε ο υποψήφιος για Emmy, Edward Berger, σε σενάριο του ιδίου και των Lesley Paterson και Ian Stokell. Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι: Felix Kammerer, Daniel Brühl, Sebastian Hülk, Albrecht Schuch, και Anton von Lucke. Για την ιστορία η πρώτη ταινία βασισμένη στο εν λόγω βιβλίο κυκλοφόρησε το 1930, η οποία είχε βραβευτεί και με Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας. 

Το All Quiet on the Western Front θα κάνει πρεμιέρα στις 28 Οκτωβρίου μέσα από το Netflix. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το νέο του trailer.