To Something in the Dirt είναι μια sci-fi ταινία που θα κάνει το μυαλό σας κιμά - Δείτε το trailer

Οι Aaron Moorhead και Justin Benson επιστρέφουν με νέα ταινία
20 Οκτωβρίου 2022 19:07
To Something in the Dirt είναι μια sci-fi ταινία που θα κάνει το μυαλό σας κιμά - Δείτε το trailer

Το indie δημιουργικό δίδυμο των Justin Benson και Aaron Moorhead επιστρέφει με τη νέα του sci-fi ταινία που θέλει να κάνει το μυαλό όλων κιμά. Ο λόγος για το "Something in the Dirt" για το οποίο η XYZ Films κυκλοφόρησε ένα νέο trailer ενόψει της κυκλοφορίας του τον Νοέμβριο στις αίθουσες. 

Έχοντας χαρίσει μικρά sci-fi και σκεπτόμενα διαμαντάκια όπως τα Synchronic και The Endless, ενώ πέρασαν και από το MCU σκηνοθετώντας επεισόδια των σειρών "Moon Knight" και "LOKI" Season 2, έρχονται να ταράξουν τα νερά του είδους, καθώς υπογράφουν το σενάριο, τη σκηνοθεσία, την παραγωγή, αλλά και συμπρωταγωνιστούν. 

Οι Benson και Moorhead γύρισαν το Something in the Dirt εν μέσω της πανδημίας σχεδόν μοναχοί και διηγούνται την ιστορία δύο γειτόνων που αρέσκονται στις θεωρίες συνωμοσίας και βουτάνε μαζί σε έναν βούρκο σουρεαλισμού, παράνοιας, δυσπιστίας και τρελών συμβάντων, τα οποία παρακολουθούν μέσα από το διαμέρισμά τους. 

Η σύνοψη της ταινίας: 

Όταν οι γείτονες Τζον και Λέβι γίνονται μάρτυρες υπερφυσικών γεγονότων στην πολυκατοικία τους στο Λος Άντζελες, συνειδητοποιούν ότι η καταγραφή του παραφυσικού θα μπορούσε να δώσει λίγη φήμη και περιουσία στη χαμένη τους ζωή. Μια ολοένα και πιο βαθιά, σκοτεινή λαγότρυπα, η φιλία τους φθείρεται καθώς αποκαλύπτουν τους κινδύνους των φαινομένων, της πόλης και ο ένας τον άλλον.

Το Something in the Dirt θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες από τις 4 Νοεμβρίου. Δείτε το trailer παρακάτω.