Εμφανίζεται ο Sylvester Stallone ως Rocky στο Creed 3;

Χωράει κάπου ανάμεσα στους Jonathan Majors και Michael B. Jordan και ο "Sly";
20 Οκτωβρίου 2022 18:20
Εμφανίζεται ο Sylvester Stallone ως Rocky στο Creed 3;

Χωράει κάπου ανάμεσα στην τιτανομαχία του Creed 3 μεταξύ Michael B. Jordan και Jonathan Majors και ο Σιλβέστερ Σταλόνε; 

Το πρώτο trailer του Creed 3 κυκλοφόρησε πριν μερικά 24ωρα και έδωσε μια χορταστική ματιά στο τρίτο κεφάλαιο των spinoff ταινιών του "Rocky" franchise, ωστόσο λείπει ο ίδιος ο Ρόκι Μπαλμπόα. 

Που είναι ο Stallone από το Creed 3; 

Δυστυχώς για τους fans του Sylvester Stallone, εδώ και πολύ καιρό γνωρίζουμε ότι ο θρυλικός ηθοποιός δε θα επιστρέψει γαι το Creed III. Είχε ανακοινώσει πως κρεμάει τα γάντια του Rocky ύστερα από 40 χρόνια. Την ανακοίνωση είχε πραγματοποιήσει λίγο μετά την πρεμιέρα του Creed 2 το 2018 και έτσι εκείνη ήταν η τελευταία του εμφάνιση στον ρόλο που τον ανέδειξε. Mε αυτόν τον τρόπο πέρασε τη σκυτάλη του franchise στον διάδοχό του τον Adonis Creed του Michael B. Jordan. 

Για την ιστορία το Creed III είναι η 9η ταινία στο franchise ταινιών του Rocky και η πρώτη στην οποία δε θα συμμετέχει ο Sylvester Stallone στον εμβληματικό ρόλο -αν και θα βρίσκεται στα credits ως παραγωγός.

Όσον αφορά το cast η Tessa Thompson επιστρέφει ως Bianca και σύζυγος του Adonis Creed, μαζί με τους Phylicia Rashad ως Mary Anne Creed, Wood Harris ως Tony "Little Duke" Evers και τον πυγμάχο Florian Munteanu να επιστρέφει από το Creed 2 ως Drago Jr. 

Ο Michael B. Jordan πραγματοποιεί το σκηνοθετικό του ντεμπούτο, με τους Keenan Coogler και Zach Baylin να γράφουν το σενάριο, με την επίβλεψη του σκηνοθέτη του "Creed", Ryan Coogler.

Λίγα λόγια για την πλοκή του Creed 3: 

Παρά το γεγονός ότι συμφιλιώνεται με την οικογενειακή του ιστορία, το παρελθόν δεν έχει τελειώσει ακόμα με τον Adonis Creed. Στο τρίτο μέρος του franchise, όλα φαίνεται να πηγαίνουν καλά για τον Donnie. Είναι πρωταθλητής ελαφρών βαρέων βαρών, η μουσικός σύζυγός του, Bianca, (Tessa Thompson) είναι επιτυχημένη από μόνη της και όλα πάνε καλά με την κόρη τους, Amara. Και τότε είναι που εμφανίζεται ο Damian "Dame" Anderson (Jonathan Majors).

Ο Damian και ο Donnie ήταν παιδικοί φίλοι, αλλά ενώ ο νεαρός Creed βρήκε επιτυχία στο ρινγκ, ο Damian κατέληξε στη φυλακή για 18 χρόνια. Τώρα, έχει βγει και έχει κάποια προβλήματα με τον πρώην φίλο του. Όντας και αυτός πυγμάχος, ο Ντέμιαν αισθάνεται ότι του στέρησαν την καριέρα του και είναι εδώ για να πάρει τη ζωή του Ντόνι και όλα όσα έχει. Κάποτε ήταν αδέρφια, όμως τώρα αυτοί οι δύο είναι αντίπαλοι και θα πρέπει να λύσουν τις διαφορές τους μέσα στο ρινγκ.

Υπάρχει περίπτωση το Creed 3 να γίνει διαθέσιμο παράλληλα στο Amazon Prime Video ή να καταλήξει μετά την κινηματογραφική του πορεία στον κατάλογο της υπηρεσίας. Άλλωστε όταν η Amazon εξαγόρασε την MGM απέκτησε και τα αποκλειστικά δικαιώματα του franchise των ταινιών του Rocky και κατ'επέκταση των μελλοντικών spinoffs του. 

Το CREED III θα βγει στις αίθουσες στις 3 Μαρτίου του 2023.