A Man Called Otto: Ο Tom Hanks είναι ο απόλυτος σπασίκλας στη νέα του ταινία (ΒΙΝΤΕΟ)

Εμπνευσμένο από το βιβλίο “A Man Called Ove”
20 Οκτωβρίου 2022 18:58
A Man Called Otto: Ο Tom Hanks είναι ο απόλυτος σπασίκλας στη νέα του ταινία (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Sony Pictures έδωσε στη δημοσιότητα το επίσημο trailer από το A Man Called Otto με πρωταγωνιστεί τον βραβευμένο με Όσκαρ, Tom Hanks.

Η νέα ταινία της εταιρίας βασίζεται στη γνωστή νουβέλα "A Man Called Ove" του Fredrik Backman και σε αυτό το φιλμ θα δείτε τον Hanks ως τον πιο σπασίκλα γείτονα που θα μπορούσατε να είχατε.

Ο Hanks θα παίξει ένα οξύθυμο και σκληρό χήρο, ο οποίος είναι απομονωμένος και βαθιά μοναχικός τύπος. Εξακολουθεί, λοιπόν, να θρηνεί την απώλεια της γυναίκας του και έχει χάσει εντελώς την προσωπική του ζωή, ώσπου μια μέρα θα χτίσει μια σταθερή και απίθανη φιλία με τους νέους του γείτονες. Έτσι, αργά, αλλά σταθερά αρχίζει να αλλάζει, αν και ο δρόμος και οι συνήθειες του πεθαίνουν δύσκολα.

Σε σκηνοθεσία Marc Forster (World War Z, The Kite Runner, Quantum of Solace),στο φιλμ πρωταγωνιστούν επίσης οι Mariana Treviño (Club the Cuervos), Rachel Keller (Fargo) και Manuel Garcia-Rulfo (The Magnificent Seven). Επιπροσθέτως, ο David Magee έχει γράψει το σενάριο.

Το A Man Called Otto θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 13 Ιανουαρίου. Παρακολουθήστε το επίσημο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.