Το "Return to Silent Hill" είναι η νέα ταινία του horror franchise - Πρώτο teaser

Οι φήμες τελείωσαν και για το κινηματογραφικό κομμάτι των Silent Hill
20 Οκτωβρίου 2022 00:41
Το "Return to Silent Hill" είναι η νέα ταινία του horror franchise - Πρώτο teaser

Τέλος στις φήμες περί νέας ταινίας Silent Hill έβαλε η ειδική Silent Hill: Transmission παρουσίαση της Konami. 

Ανάμεσα στα τέσσερα νέα υπο ανάπτυξη Silent Hill παιχνίδια, μάθαμε πως στα σκαριά βρίσκεται το "Return to Silent Hill", η νέα ταινία στο διάσημο franchise τρόμου, για την οποία είχαμε μάθει τις πρώτες πληροφορίες ανεπίσημα από τον σκηνοθέτη του, Christophe Gans το περασμένο καλοκαίρι. 

Επικεφαλής του project είναι ο Christophe Gans, σκηνοθέτης της πρώτης Silent Hill ταινίας που κυκλοφόρησε το 2006, ο οποίος εμφανίστηκε κιόλας στην ειδική παρουσίαση για να μιλήσει εκτενώς για το όραμά του. Επίσης, επιστρέφει και ο παραγωγός του πρώτου Silent Hill, o Victor Hadida. 

Δήλωσε ότι είχε μια ιδέα για μια νέα βερσιόν του Silent Hill με την οποία η Konami συμφώνησε στο 100% και είπε ότι θα σεβαστεί το ύφος των πρώτων Silent Hill παιχνιδιών και ταινιών. 

Αποκάλυψε κιόλας ότι ο Pyramid Head θα επιστρέψει στο Return to Silent Hill και πως το ύφος της ταινίας έχει επηρεαστεί αρκετά από το 'The Twilight Zone". Θα βασίζεται μάλιστα στην ιστορία του Silent Hill με πρωταγωνιστές τη Mary και τον James. 

Δείτε μερικά concept art: 

 

Προς το παρόν το Return to Silent Hill δεν έχει ημερομηνία πρεμιέρας, αν και σε παλιότερα συνέντευξη του ο Gans είχε πει πως στοχεύουν για το 2023. 

Tags: