Επισήμως εκτός το αφεντικό της DC, Walter Hamada, από την Warner Bros. Discovery

Λίγο πριν κάνει πρεμιέρα το Black Adam
19 Οκτωβρίου 2022 22:34
Επισήμως εκτός το αφεντικό της DC, Walter Hamada, από την Warner Bros. Discovery

Ο βετεράνος της Warner Bros. Pictures και πρόσφατα πρόεδρος της DC Films, Walter Hamada, αποτελεί πλέον παρελθόν από την εταιρία, όπως μεταδίδει το Deadline. 

Το υψηλόβαθμο στέλεχος της Warner Bros. Discovery συζητά αυτές τις ώρες την αποζημίωσή του, την ώρα που αυτή η είδηση έρχεται μόλις μερικά 24ωρα από την πρεμιέρα του Black Adam. Μάλιστα, ο Hamada είχε ακόμη ένα χρόνο στο συμβόλαιό του, το οποίο είχε ανανεώσει τον Ιανουάριο του 2021. 

Ο Hamada ήταν ο επικεφαλής του σύμπαντος της DC, το οποίο έτρεχε από το 2018 όταν και αποχώρησε ο Geoff Johns στον απόηχο της αποτυχημένης πορείας του Justice League. 

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Hamada γνώριζε εδώ και καιρό ότι θα δει την πόρτα της εξόδου, από όταν ανέλαβε πρόεδρος και CEO της Warner Bros. Discovery ο σκληροτράχηλος David Zaslav. Λέγεται ότι είχε μαζέψει κιόλας το γραφείο του, ενώ δεν συμμετείχε καν στα meetings των ιθυνόντων της DC. 

Άλλωστε εδώ και καιρό ο Zaslav είχε ξεκαθαρίσει πως ψάχνει έναν άνθρωπο-πολυεργαλείο για να "τρέξει" την DC Films, όπως ο Kevin Feige της Marvel Studios, όμως ακόμη δεν έχει βρεθεί αυτή η ηγετική φιγούρα.