Stallone και Schwarzenegger σκάλισαν μαζί κολοκύθες για το Halloween (ΦΩΤΟ)

Αλλά όλοι στάθηκαν στα badass μαχαίρια που κρατούσαν!
19 Οκτωβρίου 2022 17:33
Stallone και Schwarzenegger σκάλισαν μαζί κολοκύθες για το Halloween (ΦΩΤΟ)

Οι δύο θρύλοι του σινεμά και των ταινιών δράσης για πάνω από τέσσερις δεκαετίες, Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ και Σιλβέστερ Σταλόνε, διατηρούν επίσης πολύ στενή φιλία. Αποφάσισαν λοιπόν να προετοιμαστούν μαζί για την περίοδο του Halloween, αλλά ο "Sly" και ο "Arnie" το έκαναν με τον δικό τους, μοναδικό και...badass τρόπο. 

Σκάλισαν μαζί, λοιπόν, τις κολοκύθες τους για το έθιμο του Halloween και βγήκαν μια αναμνηστική φωτογραφία που φυσικά έγινα viral στα social media. Την φωτογραφία ανέβασε ο Sylvester Stallone μέσα από το Instagram του, μόνο που όσοι την είδανε δε στάθηκαν στο γεγονός ότι οι δύο χολιγουντιανοί αστέρες σκάλισαν κολοκύθες αλλά στο πώς! 

Στη λεζάντα στο Instagram έγραψε τα εξής: "Εγώ και ο μεγάλος μου φίλος Arnold περνάμε χρόνο στο καταπληκτικό γραφείο του, σκαλίζοντας κολοκύθες για το Halloween με μαχαίρια επιβίωσης!!!. Αυτά κάνουν οι τύποι της πραγματικής ΔΡΑΣΗΣ στον ελεύθερο χρόνο τους! Lol..."

Δείτε τη φωτογραφία τους

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Arnold Schwarzenegger (@schwarzenegger)

Τις εντυπώσεις έκλεψαν τα...τεράστια μαχαίρια με τα οποία έκοψαν και σκάλισαν τις κολοκύθες, καθώς είναι μαχαίρια επιβίωσης που ο "Ράμπο" του Σταλόνε ή o κομάντο του Σβαρτσενέγκερ από τον "Κυνηγό" θα χρησιμοποιούσε. 

Κυριολεκτικά μόνο αυτοί θα μπορούσαν να κάνουν κάτι τέτοιο. Έχουν συνεργαστεί άλλωστε και στη μεγάλη οθόνη στα The Expendables, The Expendables 2, The Expendables 3 και το "Escape Plan".

Ο Σταλόνε αναμένεται να εμφανιστεί για τελευταία φορά στο franchise αυτό με το επερχόμενο The Expendables 4 που γυρίστηκε εν μέρει και στη Θεσσαλονίκη, καθώς και στη σειρά "Tulsa King" που αποτελεί τον πρώτο του τηλεοπτικό ρόλο.