CREED 3: Αίμα, ιδρώτας και δάκρυα στο πρώτο trailer με Michael B. Jordan vs Jonathan Majors

Κανένας εχθρός δεν είναι τόσο επικίνδυνος όσο το παρελθόν
18 Οκτωβρίου 2022 19:23
CREED 3: Αίμα, ιδρώτας και δάκρυα στο πρώτο trailer με Michael B. Jordan vs Jonathan Majors

Η MGM Studios κυκλοφόρησε το πρώτο επίσημο trailer για το Creed 3 με πρωταγωνιστές τους Michael B. Jordan και Jonathan Majors, το οποίο θα ανεβάσει την αδρεναλίνη κατακόρυφα.

Ο Adonis Creed φαίνεται να βρίσκεται τον απόλυτο αντίπαλό του, τον νέμεσή του στο πρόσωπο του Damian "Dame" Anderson, του παλιού του φίλου που βγαίνει από τη φυλακή και ορκίζεται να πάρει εκδίκηση. Όλα θα κριθούν στο ρινγκ και το trailer δίνει μια ξεκάθαρη γεύση του τι να περιμένετε από το τρίτο κεφάλαιο των spinoff ταινιών του 'Rocky' franchise. 

Δείτε το teaser trailer του CREED III: 

Όσον αφορά το cast η Tessa Thompson επιστρέφει ως Bianca και σύζυγος του Adonis Creed, μαζί με τους Phylicia Rashad ως Mary Anne Creed, Wood Harris ως Tony "Little Duke" Evers και τον πυγμάχο Florian Munteanu να επιστρέφει από το Creed 2 ως Drago Jr. 

Για την ιστορία το Creed III είναι η 9η ταινία στο franchise ταινιών του Rocky και η πρώτη στην οποία δε θα συμμετέχει ο Sylvester Stallone στον εμβληματικό ρόλο -αν και θα βρίσκεται στα credits ως παραγωγός. Ο Michael B. Jordan πραγματοποιεί το σκηνοθετικό του ντεμπούτο, με τους Keenan Coogler και Zach Baylin να γράφουν το σενάριο, με την επίβλεψη του σκηνοθέτη του "Creed", Ryan Coogler.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Jordan είναι πρώην αστέρας του MCU έχοντας παίξει στο Black Panther, ενώ ο Majors θα συμμετέχει για πολύ καιρό ακόμα στο MCU ως Kang The Conqueror, τον επόμενο μεγάλο κακό της Marvel. Το ντεμπούτο του έγινε στη σειρά "Loki" και γνωρίζουμε πως θα επανεμφανιστεί στα Ant-Man and the Wasp: QuantumaniaAvengers: The Kang Dynasty και Avengers: Secret Wars

Μπορεί να προβληθεί και στο Prime Video; 

Το tweet που δημοσιεύτηκαν οι αφίσες έγινε και από το Amazon Prime Video, κάτι που αφήνει να εννοηθεί πως είτε θα προβληθεί ταυτόχρονα στην streaming υπηρεσία της Amazon, είτε θα γίνει διαθέσιμη εκεί αργότερα. Για περισσότερα ως προς αυτό το θέμα περιμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις. 

Άλλωστε όταν η Amazon εξαγόρασε την MGM, απέκτησε μαζί και τα αποκλειστικά δικαιώματα του franchise των ταινιών του Rocky και κατ'επέκταση των μελλοντικών spinoffs του. 

Το CREED III θα βγει στις αίθουσες στις 3 Μαρτίου του 2023