The Flash 2: Ξεκίνησε η ανάπτυξη του sequel με τον Ezra Miller

Πριν καν προβληθεί η πρώτη ταινία και στη σκιά των κατηγοριών που αντιμετωπίζει ο Ezra Miller
18 Οκτωβρίου 2022 17:26
The Flash 2: Ξεκίνησε η ανάπτυξη του sequel με τον Ezra Miller

Την ώρα που το DC Universe προσπαθεί να ορθοποδήσει ξανά και να επαναπροσδιοριστεί εν μέσω της τεράστιας αναδιοργάνωσης της Warner Bros. - Discovery υπό την ηγεσία του David Zaslav, αλλά και στη σκιά των των κατηγοριών που αντιμετωπίζει ο Ezra Miller (Έζρα Μίλερ) σταρ της ταινίας The Flash

Πριν καν όμως βγει η ταινία μαθαίνουμε από το The Hollywood Reporter ότι η DC βάζει από τώρα τα θεμέλια για το The Flash 2. Ναι, το sequel με τον Ezra Miller βρίσκεται στα σκαριά με τον σεναριογράφο David Leslie Johnson-McGoldrick του "Aquaman" να έχει αναλάβει τη συγγραφή του.

Πέραν αυτού δεν γνωρίζουμε κάτι άλλο για το project αυτή τη στιγμή, αν και φαίνεται πως η Warner Bros. και DC Films θέλουν να είναι έτοιμες για το ενδεχόμενο που πετύχει το The Flash. 

Διαβάστε εδώ γιατί κινδυνεύει ο Miller με 20+ χρόνια φυλάκιση.

Τον περασμένο Αύγουστο είχε μιλήσει κατ'ιδίαν με υψηλόβαθμα στελέχη της Warner Bros. ζητώντας τους συγγνώμη για τα όσα προκάλεσε. 

Μόλις πριν από μερικές εβδομάδες είχε ακουστεί πως γύρισε μερικές ακόμη σκηνές για το The Flash. 

Στο The Flash σε σκηνοθεσία Andy Muschietti πρωταγωνιστούν επίσης οι: Michael Keaton ως Bruce Wayne, Sasha Calle ως Supergirl, Kiersey Clemons ως Iris West, Maribel Verdú ως Nora Allen, και ο Ron Livingston, που αντικαθιστά τον Billy Crudup στο ρόλο του πατέρα του Barry στο DCEU.

To The Flash αναμένεται στους κινηματογράφους στις 23 Ιουνίου του 2023