DCEU: Ο James Gunn ετοιμάζει στα κρυφά νέα ταινία για την DC

Ο σκηνοθέτης του The Suicide Squad δεν έχει τελειώσει ακόμα από την DC
18 Οκτωβρίου 2022 15:08
DCEU: Ο James Gunn ετοιμάζει στα κρυφά νέα ταινία για την DC

Στα φώτα της δημοσιότητας ήρθε ακόμη μία είδηση για την DC, μετά τα spin-offs του Batman και την επιστροφή του Henry Cavill ως Superman, που αναφέρει ότι ο James Gunn ετοιμάζει στα κρυφά μία ακόμη ταινία.

Συγκεκριμένα, όπως λέει το The Hollywood Reporter, ο σκηνοθέτης του The Suicide Squad και δημιουργός του Peacemaker του HBO Max, ετοιμάζει μία ταινία στο σύμπαν της DC, σε συνεργασία πάντα με την Warner Bros. Discovery.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα του THR, ο Gunn βρίσκεται σε συζητήσεις τον τελευταίο καιρό με τον παραγωγό, Peter Safran, για ένα μυστήριο project, το οποίο όπως καταλάβατε δε γνωρίζουμε ακόμα πιο είναι. Ωστόσο, παρόλο που ουσιαστικά βρίσκεται στα σκαριά, ο διάσημος σκηνοθέτης θέλει πρώτα να επικεντρωθεί στη 2η σεζόν του Peacemaker και αργότερα να αναλάβει και αυτή την υποτιθέμενη ταινία.

Η DC ετοιμάζει το δικό της MCU σύμπαν ταινιών... ξανά 

Τώρα, αν συνδέεται αυτό το project που έχει στο κεφάλι του με το The Suicide Squad ή όχι, μένει να φανεί, αν και όπως λένε κάποιοι insiders, η DC είναι μέσα σ’ όλα. Δυστυχώς, δεν υπάρχουν ενδείξεις για το ποιους ήρωες έχει στο “στόχαστρο” ο James Gunn.

Ο Gunn έχει δηλώσει σε πρόσφατο tweet του ότι τα γυρίσματα του Peacemaker Season 2 θα ξεκινήσουν εντός του 2023, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζει ακόμη το πότε ακριβώς. Έχει άλλωστε πολύ δουλειά ακόμη με το Guardians of the Galaxy Vol. 3 και το "The Holiday Special" του Disney+, τα οποία είναι στον ορίζοντα.

Κατ' εντολή David Zaslav, η Warner Bros. Pictures ετοιμάζει ένα μεγάλο πλάνο για το DCEU που θα θυμίζει σε δομή αυτό της Marvel Studios με το MCU.