The Batman 2: Η DC "παίρνει φωτιά" - Θέλει ένα σωρό spin-offs σειρές και ταινίες

Η Warner Bros. θέλει να εμπλουτίσει το σύμπαν
18 Οκτωβρίου 2022 14:10
The Batman 2: Η DC "παίρνει φωτιά" - Θέλει ένα σωρό spin-offs σειρές και ταινίες

Ο Matt Reeves, ο οποίος μάς χάρισε πρόσφατα το The Batman με τον Robert Pattinson φαίνεται πως ετοιμάζεται να μεγαλώσει το σύμπαν του θρυλικού ήρωα, με νέες ιστορίες. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το THR, ο διάσημος σκηνοθέτης θέλει να φτιάξει spin-offs του Batman, στα οποία θα πρωταγωνιστούν γνωστοί villain του Σκοτεινού Ιππότη.

Σύμφωνα πάντα με το The Hollywood Reporter, γίνονται πολλά πράγματα πίσω στα παρασκήνια της DC και της Warner Bros, αφού εκτός από το Man of Steel 2, που σας ενημερώσαμε σήμερα, η εταιρία φαίνεται πως θέλει και spin-off projects από τον Matt Reeves.

Μέχρι και αυτή τη στιγμή γνωρίζουμε ότι ο Reeves ετοιμάζει ήδη το The Batman 2 με το cast που είδατε στην πρώτη ταινία, ενώ παράλληλα έχει στα σκαριά και το τηλεοπτικό σόου του Penguin για το HBO Max. Παράλληλα με αυτά τα δύο, οι νέες αναφορές λένε ότι ετοιμάζονται ήδη πολλές σειρές και ταινίες και βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε πρώιμο στάδιο. Όλα αυτά, θα διαδραματίζονται στο σύμπαν με τον Pattinson ως Batman.

Τα projects αυτά ακούγεται πως θα επικεντρώνονται σε χαρακτήρες όπως τους Scarecrow, Clayface και Professor Pyg, αλλά δε γνωρίζουμε κάτι άλλο πέρα από αυτά. Θα παίξει ο Batman βασικό ρόλο; Αυτό δεν το αποκαλύπτουν ακόμα οι πηγές του THR.

Ο Colin Farrell, ο οποίος θα πρωταγωνιστεί στη σειρά “Penguin”, είχε δηλώσει παλιότερα τα εξής:

"Ξεκινά περίπου μια εβδομάδα μετά το τέλος του 'The Batman'. Οπότε η Γκόθαμ είναι ακόμα κάπως πνιγμένη στα νερά. Διάβασα το πρώτο σενάριο του πρώτου επεισοδίου και ξεκινάει με τα πόδια του (Oswald Cobblepott) να πλατσουρίζουν μέσα στο νερό στο γραφείο του Falcone, το οποίο από μόνο του όταν το διάβασα έλεγα, 'Ωχ, αμάν'.

The Batman 2: Ο νέος Joker απαντάει στην ενδεχόμενη επιστροφή του

Για περισσότερα σχετικά με το The Batman 2 και τα spin-offs που ετοιμάζει η Warner Bros. παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.