Pinocchio: Πότε και που θα παίξει η ταινία του Guillermo del Toro που όλοι μιλούν γι’ αυτήν;

Θετικές οι πρώτες αντιδράσεις
18 Οκτωβρίου 2022 11:48
Pinocchio: Πότε και που θα παίξει η ταινία του Guillermo del Toro που όλοι μιλούν γι’ αυτήν;

Ο Guillermo del Toro ετοιμάζει το νέο παραμυθένιο του project που έρχεται με την ονομασία Guillermo del Toro's Pinocchio (Πινόκιο του Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο). Ναι, ο διάσημος δημιουργός θα φέρει πολύ σύντομα στις οθόνες σας την ιστορία του Πινόκιο, ως stop-motion ταινία.

Το φιλμ αυτό θα προβληθεί μέσα από τη συχνότητα του Netflix και αναμένεται να δείτε το γνώριμο παραμύθι, μόνο που ο βραβευμένος Μεξικανός σκηνοθέτης των "The Shape of Water" και "Pan's Labyrinth", θα το μεταφέρει με το δικό του ιδιαίτερο στιλ.

Κάποιοι δημοσιογράφοι του εξωτερικού έχουν ήδη παρακολουθήσει την ταινία και μιλούν με τα καλύτερα λόγια, ενώ παράλληλα στο Metacritic έχει βαθμολογία αυτή τη στιγμή 92/100, ενώ άλλοι λένε ότι πάει «καρφί» για τα Όσκαρ.

Πότε θα παίξει;

Το ολοκαίνουργιο Pinocchio του Netflix θα παίξει τον Δεκέμβριο, αλλά μέχρι στιγμής δε γνωρίζουμε πότε ακριβώς θα κάνει πρεμιέρα. Αξίζει να αναφερθεί, ότι στην Ελλάδα, θα έρθει και πλήρως μεταγλωττισμένο στα ελληνικά.

Πλοκή και πληροφορίες:

Ο οσκαρικός σκηνοθέτης Guillermo Del Toro διασκευάζει το κλασικό ιταλικό παραμύθι του ΠΙΝΟΚΙΟ σε μια stop-motion μουσική περιπέτεια. Ακολουθήστε τις σκανταλιάρικες περιπέτειες του Πινόκιο καθώς προσπαθεί να γίνει ένα αγόρι με σάρκα και οστά.

Το σενάριο του Πινόκιο το ανέλαβε ο Del Toro μαζί με τον Patrick McHale, ενώ στη μουσική θα δουλέψει ο ελληνικής καταγωγής Alexandre Desplat, ο οποίος έχει διακριθεί στο παρελθόν και με ένα βραβείο Όσκαρ.

Το cast του νέου Pinocchio:

Το cast απαρτίζεται από τον Ewan McGregor ως Γρύλος, τον David Bradley ως Τζεπέτο και τον Gregory Mann ως Πινόκιο. Μαζί τους θα βρίσκεται και ο Finn Wolfhard, η βραβευμένη με Όσκαρ Cate Blanchett, ο John Turturro, ο Ron Perlman, ο Tim Blake Nelson, ο Burn Gorman, καθώς και οι βραβευμένοι με Όσκαρ Christoph Waltz και Tilda Swinton.

Ο "Πινόκιο του Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο" όπως θα ονομάζεται στα ελληνικά, θα κάνει πρεμιέρα τον ερχόμενο Δεκέμβριο, αποκλειστικά μέσα από το Netflix.