Man of Steel 2: Ο Henry Cavill ξανά-επιστρέφει στο σύμπαν της DC

Η Warner Bros. επαναφέρει στα σκαριά το sequel
18 Οκτωβρίου 2022 08:46
Man of Steel 2: Ο Henry Cavill ξανά-επιστρέφει στο σύμπαν της DC

Ναι, διαβάσατε σωστά τον τίτλο αυτού του άρθρου. Το sequel του Man of Steel βρίσκεται στα σκαριά, με τον Henry Cavill φυσικά στο ρόλο του Superman. Συγκεκριμένα, στα φώτα της δημοσιότητας ήρθε μία είδηση που αναφέρει ότι η Warner Bros. Discovery ψάχνει αυτό τον καιρό σεναριογράφους για την ταινία.

Όπως αναφέρει το THR, ο CEO της Warner, David Zaslav και τα μεγάλα «κεφάλια» της εταιρίας, Michael De Luca και Pam Abdy θέλουν πάρα πολύ να δουν τον Cavill να επαναλαμβάνει το ρόλο του στο DC Extended Universe ως Superman. To project αυτό θα λειτουργεί ουσιαστικά ως την πολυπόθητη συνέχεια του Man of Steel του 2013, με παραγωγό εδώ τον Charles Roven.

Τα πράγματα βρίσκονται ακόμα σε πολύ πρώιμο στάδιο, μιας και η Warner ψάχνει τον τελευταίο καιρό σεναριογράφο για να γράψει το σενάριο, με τον Christopher McQuarrie του Mission: Impossible να λένε κάποιες πηγές ότι βρίσκεται πρώτος στη λίστα της εταιρίας.

Αναφορές ότι η Warner σκέφτεται να επαναφέρει τον Cavill στο DCEU ξεκίνησαν από τον Αύγουστο αν και αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα. Μάλιστα, πολλοί πίστευαν ότι θα έβλεπαν τον Superman στη σκηνή του San Diego Comic-Con, αλλά ούτε αυτό συνέβη ποτέ.

Η Warner Bros. Discovery δεν έχει ανακοινώσει κάτι επίσημα, οπότε καλό θα ήταν να λάβετε όλα τα παραπάνω με κάθε επιφύλαξη, έως ότου αποκαλύψει επιτέλους ότι δουλεύει στο Man of Steel 2.

Τον Superman του Henry Cavill τον είδαμε στο Man of Steel του 2013, καθώς και στα Batman v Superman: Dawn of Justice, Justice League και Justice League του Zack Snyder. Ο ηθοποιός ήταν ανοιχτός στο να επιστρέψει στο DCEU, δηλώνοντας σε μια συνέντευξή του τον περασμένο Δεκεμβρίου ότι έχει ακόμα το κοστούμι του Superman και είναι «έτοιμος και περιμένει τηλέφωνο».