Ezra Miller: Κινδυνεύει με φυλάκιση 20+ ετών πριν την πρεμιέρα του The Flash

Αντιμέτωπος με πολλά χρόνια φυλάκισης είναι ο 30χρονος αστέρας της DC
17 Οκτωβρίου 2022 23:40
Ezra Miller: Κινδυνεύει με φυλάκιση 20+ ετών πριν την πρεμιέρα του The Flash

Από τις αρχές του 2022 είχε ξεκινήσει η κατρακύλα του αστεριού του Ezra Miller (Έζρα Μίλερ), ο οποίος είναι από τα σημαντικότερα πρόσωπο του κινηματογραφικού σύμπαντος της DC, καθώς υποδύεται τον Barry Allen aka The Flash

Μετά τις αλλεπάλληλες συλλήψεις του, τις κατηγορίες περί σεξουαλικών παρενοχλήσεων και την ανάρμοστη συμπεριφορά του, o Miller εμφανίστηκε στο δικαστήριο, μέσω βιντεοκλήσης, για μια από τις υποθέσεις που κατηγορείται και υπάρχουν πιθανότητες να φυλακιστεί. 

Όπως μεταδίδει το Deadline, ο πρωταγωνιστής της ταινίας "The Flash" μπορεί να έρθει αντιμέτωπος με φυλάκιση έως και 26 ετών και πρόστιμο $2.000 εάν βρεθεί ένοχος για τις κατηγορίες διάρρηξης που του προσάπτονται. 

Πριν από δύο μήνες, ο Ezra Miller είχε διαρρήξει το σπίτι ενός γείτονά του για να κλέψει αλκοολούχα ποτά. Η αστυνομία της πολιτείας του Vermont είχε λάβει καταγγελία για διάρρηξη και είχε διαπιστωθεί ότι είχαν αφαιρεθεί πολλά μπουκάλια αλκοόλ από τη γειτονική κατοικία του Miller. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο ενάγων ήταν φίλος του Miller εδώ και 18 χρόνια και αγόρασε το σπίτι αυτό πριν ενάμιση χρόνο. 

Παρόλο που ο ίδιος δήλωσε "αθώος" στο δικαστήριο μέχρι τώρα, υπάρχει υλικό από κάμερας που τον έχει απαθαντίσει να πράττει τις παράνομες ενέργειες, το οποίος μάλιστα έχει ελεγχθεί. Σα να μην έλειπαν όλα αυτά, χειρότερη την υπεράσπισή του κάνουν οι καταθέσεις μαρτύρων που τον δίνουν στεγνά. 

 

Τον περασμένο Αύγουστο είχε μιλήσει κατ'ιδίαν με υψηλόβαθμα στελέχη της Warner Bros. ζητώντας τους συγγνώμη για τα όσα προκάλεσε. 

Μόλις πριν από μερικές εβδομάδες είχε ακουστεί πως γύρισε μερικές ακόμη σκηνές για το The Flash. 

Στο The Flash σε σκηνοθεσία Andy Muschietti πρωταγωνιστούν επίσης οι: Michael Keaton ως Bruce Wayne, Sasha Calle ως Supergirl, Kiersey Clemons ως Iris West, Maribel Verdú ως Nora Allen, και ο Ron Livingston, που αντικαθιστά τον Billy Crudup στο ρόλο του πατέρα του Barry στο DCEU.

To The Flash αναμένεται στους κινηματογράφους στις 23 Ιουνίου του 2023