Black Panther 2: Η Rihanna μάλλον θα είναι στο soundtrack με νέα τραγούδια

Η Marvel φαίνεται πως έκλεισε την διάσημη ποπ σταρ για το "Wakanda Forever"
17 Οκτωβρίου 2022 23:24
Black Panther 2: Η Rihanna μάλλον θα είναι στο soundtrack με νέα τραγούδια

Ακούγεται έντονα τις τελευταίες ώρες στα σοκάκια του διαδικτύου και των social media, ότι η πασίγνωστη τραγουδίστρια Rihanna θα συμμετέχει στο soundtrack του Black Panther: Wakanda Forever

Οι πληροφορίες λένε πως η Marvel Studios θέλει να ξεπεράσει τον εαυτό της στο soundtrack του Black Panther και να φιγουράρει το πρώτο νέο κομμάτι της Ριάνα εδώ και χρόνια.

Μάλιστα, ακούγεται ότι η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια ηχογράφησε δύο νέα τραγούδια και αυτόν τον καιρό ηχογραφεί το κομμάτι που θα παίξει στα credits του Black Panther 2. Άλλωστε η πρώτη ταινία είχε ένα πραγματικά εντυπωσιακό "inspired by" soundtrack -πέραν από τους ήχους του Ludwig Goransson, για τους οποίους κέρδισε και Grammy. 

Άλλωστε στο inspired by album του πρώτου φιλμ συμμετείχαν τεράστια ονόματα της μουσικής σκηνής όπως οι Kendrick Lamar, 2 Chainz και SZA, με το κομμάτι "All The Stars" να ξεχωρίζει. 

To 2023 θα είναι μια χρονιά-ορόσημο για την Rihanna αφού θα κάνει μια σπέσιαλ εμφάνιση στο Super Bowl Halftime Show τον ερχόμενο Φεβρουάριο . 

Την πληροφορία πρώτο μετέφερε το Hits Daily Double, ενώ αργότερα επιβεβαιώθηκε και από τον ρεπόρτερ της New York Times, Kyle Buchanan, μέσα από το Twitter.

Ο ίδιος ρεπόρτερ τονίζει ότι με αυτή την κίνηση η Marvel θέλει να εξασφαλίσει μια "σίγουρη" υποψηφιότητα στα Oscars του 2023 και συγκεκριμένα στην κατηγορία του Καλύτερου Τραγουδιού. Μια κούρσα που αναμένεται να περιλαμβάνει τεράστια ονόματα όπως οι Lady Gaga, Taylor Swift και Billie Eilish

Λίγα λόγια για το Black Panther: Wakanda Forever:

Η σύνοψη του Black Panther: Wakanda Forever:

Mετά τον θάνατο του Βασιλιά T'Challa, η Βασίλισσα Ramonda (Angela Bassett), η Shuri (Letitia Wright), ο M’Baku (Winston Duke), η Okoye (Danai Gurira) και η Dora Milaje (Florence Kasumba), πολεμούν για να προστατεύσουν το έθνος τους από τις παγκόσμιες δυνάμεις. Ενώ οι κάτοικοι της Wakanda προσπαθούν να προχωρήσουν, οι ήρωες πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις του και με τη βοήθεια της War Dog Nakia (Lupita Nyong’o) και του Everett Ross (Martin Freeman), να χαράξουν ένα νέο μονοπάτι για το Βασίλειο της Γουακάντα. 

Στη σκηνοθεσία του "Wakanda Forever" συναντάμε ξανά τον Ryan Coogler, ο οποίος έφερε εις πέρας με επιτυχία την πρώτη Black Panther ταινία και έχει γυρίσει επίσης τα Creed, Fruitvale Station και το πολυβραβευμένο "Judas and the Black Messiah".

Black Panther: Wakanda Forever - Η διάρκειά του θα είναι από τις μεγαλύτερες στο MCU

Επίσης, παίζει και ο Martin Freeman που θα επιστρέψει στο ρόλο του Everett K. Ross, όπως και η Lupita Nyong'o στο ρόλο της Nakia. Το cast θα συμπληρώσουν οι Tenoch Huerta ως Namor, Angela Bassett, Danai Gurira, Winston Duke, Dominique Thorne, Michaela Coel, Mabel Cadena και Alex Livanalli.

Το Black Panther: Wakanda Forever είναι προγραμματισμένο να βγει στις ελληνικές αίθουσες στις 10 Νοεμβρίου του 2022. Παρακολουθήστε το επίσημο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.