The Nun 2: Όλες οι νέες πληροφορίες - Πρώτη ματιά (ΦΩΤΟ)

Η Καλόγρια επιστρέφει και θα στοιχειώσει τις αίθουσες το 2023
17 Οκτωβρίου 2022 19:07
The Nun 2: Όλες οι νέες πληροφορίες - Πρώτη ματιά (ΦΩΤΟ)

Η επόμενη μεγάλη horror ταινία στο σύμπαν του “The Conjuring” είναι το The Nun 2, το οποίο αναμένεται να στοιχειώσει τις αίθουσες τον Σεπτέμβριο του 2023. Όπως όλα δείχνουν η παραγωγή κυλάει ομαλά και μόλις έγινε γνωστό ότι τα γυρίσματα μόλις ξεκίνησαν.

Και αυτό γιατί ο παραγωγός του franchise, James Wan, ανέβασε μία φωτογραφία από τα παρασκήνια και επιβεβαίωσε ότι η παραγωγή ξεκίνησε μέσα στο Σαββατοκύριακο. Δείτε την εικόνα παρακάτω:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by James Wan (@creepypuppet)

O Michael Chaves του The Conjuring: The Devil Made Me Do It θα αναλάβει τη σκηνοθεσία του The Nun 2, ενώ η Bonnie Aarons θα επιστρέψει και αυτή στο ρόλο της Valak. H Taissa Farmiga θα υποδυθεί ξανά την αδελφή Irene, ενώ το cast συμπληρώνει και η Storm Reid του Euphoria. Το σενάριο ανέλαβε η Akela Cooper του πολύ πρόσφατου Malignant.

Η πλοκή:

"1956 Γαλλία. Ένας ιερέας δολοφονείται. Ένα κακό εξαπλώνεται. Η συνέχεια της παγκόσμιας επιτυχίας “The Nun” ακολουθεί την αδελφή Ειρήνη, καθώς έρχεται για άλλη μια φορά πρόσωπο με πρόσωπο με τη δαινομική δύναμη Valak – The Demon Nun."

Αποκαλύφθηκε η σύνοψη του “The Nun 2” και είναι όπως τη φαντάζεστε

Το 2018 που έκανε πρεμιέρα η 1η ταινία στους κινηματογράφους, είχε καταφέρει να γεμίσει τα ταμεία της Warner Bros. με περισσότερα από $365 εκατομμύρια στο παγκόσμιο box office, οπότε η συνέχεια ήταν σχεδόν σίγουρη.

Πότε θα παίξει το The Nun 2;

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που γνωρίζουμε έως τώρα, το The Nun 2 αναμένεται να φτάσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 8 Σεπτεμβρίου 2023.

Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με το νέο The Nun 2 και το σύμπαν του Conjuring παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.