O Dwayne Johnson σχολιάζει το debate Marvel vs DC με τον καλύτερο τρόπο

Μίλησε για το εάν η DC θέλει να γίνει...Marvel
14 Οκτωβρίου 2022 22:49
O Dwayne Johnson σχολιάζει το debate Marvel vs DC με τον καλύτερο τρόπο

Αυτές τις μέρες ο Dwayne Johnson προμοτάρει τη νέα του ταινία Black Adam που υπόσχεται να αλλάξει το σύμπαν της DC. Μιλώντας με το Associated Press στην εκδήλωση για την πρεμιέρα του Black Adam στη Νέα Υόρκη, ανέφερε τις σκέψεις του για τη διαμάχη μεταξύ Marvel και DC στη μεγάλη οθόνη, ίσως με τον καλύτερο τρόπο δηλαδή τον διπλωματικό. 

Ο "The Rock" απαντώντας στην ερώτηση για το debate Marvel vs DC είπε: 

Μπορούμε να αρπάξουμε μια οποιαδήποτε μπουκιά από τη Marvel; Η απάντηση στο καπέλο λέει κατηγορηματικά όχι. Επειδή για μένα, καθώς χτίζουμε το σύμπαν της DC, εγκαινιάζοντας μια νέα εποχή του σύμπαντος της DC, αυτό για μένα δεν είναι το πρώτο μου μέλημα. Δεν είναι στόχος μας να πάρουμε κομμάτι από την πίτα της Marvel. Αυτό που έχουν κάνει είναι απίστευτο. Αυτό που έχει κάνει ο Kevin Feige είναι απίστευτο.

Ο The Rock ευχαρίστησε το MCU και τα Marvel Studios που είναι "η οικονομική κινητήρια δύναμη της κινηματογραφικής βιομηχανίας για σχεδόν δύο δεκαετίες", ενώ εξέφρασε ότι "δεν θέλει να γίνει Marvel". Συνεχίζοντας δήλωσε τα εξής: 

"Και παρεμπιπτόντως, τους αγαπώ αυτούς τους τύπους. Είναι όλοι φίλοι μου. Και είναι σε μεγάλο βαθμό υπεύθυνοι για την οικονομική ώθηση της βιομηχανίας μας για σχεδόν δύο δεκαετίες.

Δεν θέλουμε να γίνουμε η Marvel. Θέλουμε να είμαστε η DC. Και πώς κάνουμε έτσι τα πράγματα. Δε θέλω να πάρω μια μπουκιά από εκείνη την πίτα. Θέλω μια καινούργια πίτα. Και να ξεκινήσουμε από εκεί."

Η υπόθεση του Black Adam: 

Σχεδόν 5.000 χρόνια αφού του δόθηκαν οι πανίσχυρες δυνάμεις των αρχαίων θεών –και η άμεση αιχμαλωσία του– ο Black Adam (Τζόνσον) ελευθερώνεται από τον επίγειο τάφο του και είναι έτοιμος να αποδώσει δικαιοσύνη στον σύγχρονο κόσμο, όπως αυτός νομίζει.

Να σας υπενθυμίσουμε πως στην ταινία του αντι-ήρωα της DC που σκηνοθετεί ο Jaume Collett-Serra (Jungle Cruise) θα πρωταγωνιστήσει ένα δυνατό cast που πέρα από τον The Rock περιλαμβάνει και τους: Noah Centineo (To All The Boys I Loved Before), Aldis Hodge (One Night In Miami), Sarah Shahi (Sex/Life), Quintessa Swindell (Voyagers), καθώς και τον πρώην "Πράκτορα 007", Pierce Brosnan.

Το Black Adam θα βγει στις ελληνικές αίθουσες στις 20 Οκτωβρίου 2022.