Ο Harrison Ford θα έρθει στο MCU στη θέση γνωστού χαρακτήρα;

Σύμφωνα με νέες αναφορές
14 Οκτωβρίου 2022 14:02
Ο Harrison Ford θα έρθει στο MCU στη θέση γνωστού χαρακτήρα;

Όπως μεταφέρει το SlashFilm και ο Jeff Sneider του The Ankler, ο Harrison Ford πρόκειται σύντομα να κάνει το ντεμπούτο του στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel.

Ναι, καλά διαβάσατε! Ο ηθοποιός των Star Wars και Indiana Jones ακούγεται ότι υπέγραψε και για το MCU και είναι στα πλάνα να εμφανιστεί για πρώτη φορά στο Captain America: New World Order, το οποίο είναι προγραμματισμένο να καταφθάσει στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Μάιο του 2024.

Μάλιστα, ο Ford επισημαίνεται ότι θα πάρει τη θέση ενός γνωστού χαρακτήρα, ενσαρκώνοντας τον Thaddeus Ross. Πρόκειται για ένα ρόλο που μέχρι πρότινος είχε ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, William Hurt, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 71 ετών φέτος το Μάρτιο. Ο χαρακτήρας είναι αρκετά σημαντικός και είχε πέντε εμφανίσεις συνολικά στις ταινίες της Marvel εδώ και μια δεκαετία. Αυτό σημαίνει ότι θα δούμε τον Ford ως Ross, όχι μόνο στο νέο Captain America, αλλά και σε ένα ακόμη τεράστιο project της Marvel, το Thunderbolts, που θα κλείσει την 5η φάση του MCU το 2024.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sneider, ο Disney είχε πείσει τον Ford να υπογράψει πριν το πρόσφατο D23 Expro, ωστόσο αποφάσισε να κρατήσει την πληροφορία, γιατί ήθελε όλα τα φώτα στραμμένα στο Indiana Jones 5 που αναμένεται του χρόνου το καλοκαίρι.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί πως παρόλο που πρόκειται για ρεπορτάζ που διασταυρώνουν πολλαπλές πηγές, οι παραπάνω πληροφορίες δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμη με κάποια επίσημη ανακοίνωση. Επομένως, σας προτείνουμε να είστε επιφυλακτικοί.