Ο Brendan Fraser ξέρει τον λόγο που απέτυχε το remake της "Μούμιας" με τον Tom Cruise

Εξέφρασε τις σκέψεις του ανοιχτά για το αποτυχημένο remake του The Mummy του 2017.
13 Οκτωβρίου 2022 13:58
Ο Brendan Fraser ξέρει τον λόγο που απέτυχε το remake της "Μούμιας" με τον Tom Cruise

Αναμφίβολα η μεγαλύτερη στιγμή της καριέρας του Brendan Fraser (Μπρένταν Φρέιζερ) ήταν η τριλογία ταινιών "The Mummy", που τον καθιέρωσαν άλλωστε και ως ένα μεγάλο χολιγουντιανό αστέρα. Άσχετα αν μετά το άστρο του χάθηκε και τώρα απολαμβάνει μια αναγέννηση χάρη στο "The Whale" του Darren Aronofsky, μια ερμηνεία για την οποία τον τοποθετούν από τώρα στην κούρσα των βραβείων Oscars 2023

Στην πρόσφατη συνέντευξή του για το Variety, όπου ο Fraser αναφέρθηκε στο γεγονός ότι θα επέστρεφε ως Rick O'Connell για τη "Μούμια 4", έκανε και σχετική μνεία στο remake της "Μούμιας" με τον Tom Cruise (Τομ Κρουζ). 

Μίλησε ανοιχτά για τον λόγο που πιστεύει ότι το "The Μummy" του 2017 ήταν μια παταγώδης αποτυχία και είπε χαρακτηριστικά: 

Είναι δύσκολο να πας να κάνεις μια τέτοια ταινία. Το στοιχείο που υπήρχε σε όλες τις δικές μας "Μούμιες", που δεν είδα σε εκείνη την ταινία, ήταν η πλάκα. Αυτό το στοιχείο έλειπε από εκείνη την βερσιόν. Ήταν μια υπερβολικά ευθύβολη ταινία τρόμου. Η Μούμια θα έπρεπε να είναι σαν τρενάκι στο λούνα παρκ, αλλά όχι τρομακτική. 

Και χωρίς να βγάλει τον εαυτό του από το πόσο δύσκολο εγχείρημα ήταν το remake της Μούμιας για τον Tom Cruise είπε πως "Ξέρω πόσο δύσκολο είναι για να τα καταφέρεις. Προσπάθησα να το κάνω τρεις φορές." 

Για την ιστορία το The Mummy του 2017 ήταν μια παταγώδης αποτυχία σε πολλά επίπεδα, με τα σκορ των reviews στο Rotten Tomatoes να έχουν 15% αποδοχή και στο Metacritic να βρίσκονται στα 34/100. Επίσης, το υψηλό συνολικό κόστος της $195 εκατ. δολάρια budget και συνολικά στα $345 εκατ. μαζί με τα έξοδα προώθησης (marketing) δεν άφησε στην ταινία πολλά περιθώρια για να πετύχει στο box office, με τη συνολική συγκομιδή να καταλήγει στα $410 εκατομμύρια παγκοσμίως

Μιλώντας για το ενδεχόμενο ενός "The Mummy 4" ο Φρέιζερ είπε: 

Δεν ξέρω πως θα μπορούσε να γίνει αυτό, αλλά θα ήμουν ανοιχτός στο ενδεχόμενο εάν κάποιος έβρισκε τη σωστή ιδέα.

Τον Fraser θα τον δούμε ξανά στο πολυαναμενόμενο Killers of the Flower Moon σε σκηνοθεσία Martin Scorsese

Ακόμη, δε γνωρίζουμε πότε θα βγει το The Whale στις αίθουσες.