Tom Cruise: Η διαστημική ταινία του θα γράψει ιστορία για έναν ακόμη λόγο

Το αφεντικό της Universal Studios αποκάλυψε ότι ο σταρ θα κάνει και διαστημικό περίπατο
12 Οκτωβρίου 2022 23:38
Tom Cruise: Η διαστημική ταινία του θα γράψει ιστορία για έναν ακόμη λόγο

Η διαστημική ταινία του Tom Cruise θα σπάσει πολλά ρεκόρ και πολλές πρωτιές ταυτόχρονα αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Χωρίς καν να έχει τίτλο ακόμα, η εν λόγω ταινία αποτελεί ένα από τα πιο ενδιαφέροντα και πολυαναμενόμενα κινηματογραφικά projects, του οποίου το κόστος προς το παρόν υπολογίζεται γύρω στα $200 εκατομμύρια

Τώρα, μέσα από το αφεντικό της Universal Pictures, Donna Langley, μάθαμε πως η ταινία δράσης που θα γυριστεί κανονικά στο διάστημα θα γράψει ιστορία για έναν ακόμη λόγο. 

Μιλώντας στο BBC, η Langley ανέφερε ότι ο Τομ Κρουζ "ελπίζει" πως θα γίνει "ο πρώτος πολίτης που θα κάνει διαστημικό περίπατο" έξω από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό. Και αυτό διότι για τις ανάγκες του γυρίσματος, θα πρέπει να βρεθεί στο απέραντο κενό του διαστήματος. 

Όλο αυτό το concept μοιάζει εξωφρενικά τρελό αλλά όχι αρκετά τρελό για τον ριψοκίνδυνο Tom Cruise, ο οποίος φλερτάρει με τέτοιες παράτολμες καταστάσεις σε όλα τα κασκαντερικά των ταινιών του, που τα εκτελεί ο ίδιος. 

"Ο Τομ Κρουζ θα μας πάει στο διάστημα. Θα πάει τον κόσμο στο διάστημα. Αυτό είναι το σχέδιο", δήλωσε η Λάνγκλεϊ στο BBC.

"Έχουμε ένα σπουδαίο project υπό ανάπτυξη με τον Τομ, το οποίο όντως εξετάζει το ενδεχόμενο να επιχειρήσει ακριβώς αυτό. Να ανεβεί με πύραυλο στον διαστημικό σταθμό, να κάνει γυρίσματα και ελπίζουμε έτσι να γίνει ο πρώτος πολίτης που θα κάνει διαστημικό περίπατο εκτός του διαστημικού σταθμού".

Σε εκείνο το σημείο, το αφεντικό της Universal επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που είχαμε ακούσει και παλιότερα ότι στην πραγματικότητα το μεγαλύτερο μέρος της ταινίας θα λαμβάνει χώρα στη Γη και πως "ο πρωταγωνιστής θα χρειαστεί να ταξιδέψει στο διάστημα για να σώσει τον κόσμο". Αυτή η "πρωτιά" μάλλον θα πάει σε μια άλλη, εξίσου πρωτοποριακή, ρωσική παραγωγή.

Λέγεται ότι "θα γυριστεί μερικώς στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό" και κάποιες άλλες σκηνές θα γυριστούν "εντός ενός πυραύλου" της SpaceX.

Για τα διαστημικά του κασκαντεριλίκια ο Cruise θα πληρωθεί αναλόγως του βεληνεκούς του, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι η αμοιβή του θα κυμαίνεται μεταξύ $30 και $60 εκατομμυρίων, σύμφωνα με insiders. 

Η νέα περιπέτεια του Tom Cruise δε θεωρείται επιστημονικής φαντασίας αλλά μια κλασική περιπέτεια δράσης που θα υποδυθεί έναν "τυχερό στην ατυχία του τύπο που βρίσκεται στη δεινή θέση να είναι ο μοναδικός άνθρωπος που μπορεί να σώσει τη Γη". Και αυτό σίγουρα ακούγεται γνώριμο για τον 60χρονο αστέρα.

Αξίζει να αναφερθεί πως θα γυριστεί σε συνεργασία με τις NASA και SpaceX εντός του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού όσον αφορά τις σεκάνς που θα γυριστούν στο διάστημα.