Dune: Part 2 – Η ταινία του Denis Villeneuve θα έρθει πιο νωρίς στους κινηματογράφους

Δύο εβδομάδες νωρίτερα!
12 Οκτωβρίου 2022 12:01
Dune: Part 2 – Η ταινία του Denis Villeneuve θα έρθει πιο νωρίς στους κινηματογράφους

Στα φώτα της δημοσιότητας ήρθε η νέα ημερομηνία πρεμιέρας για το Dune: Part 2, το οποίο αρχικά προοριζόταν να φτάσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 17 Νοεμβρίου 2023.

Η Warner Bros. ανακοίνωσε τώρα και επίσημα, ότι η ημερομηνία της νέας ταινίας του Denis Villeneuve θα αλλάξει και θα φτάσει τελικά δύο εβδομάδες νωρίτερα και πιο συγκεκριμένα στις 3 Νοεμβρίου του 2023. Αυτή η αλλαγή έρχεται λίγες ώρες μετά τις επίσημες δηλώσεις της Marvel, που έλεγαν ότι το επερχόμενο Blade θα καθυστερήσει τελικά και θα γίνει διαθέσιμο το 2024.

Να σας υπενθυμίσουμε πως το sequel του πολύ επιτυχημένου Dune ξεκίνησε τα γυρίσματά του τον περασμένο Ιούλιο, σε διάφορες τοποθεσίες της Βουδαπέστης, στο Αμπού Ντάμπι, στην Ιορδανία και στην Ιταλία.

Η επίσημη πρώτη σύνοψη του Dune Part 2 έχει ως εξής:

Η συνέχεια της ιστορίας θα εξερευνήσει το μυθικό ταξίδι του Paul Atreides και πως θα ενώσει τις δυνάμεις του με την Chani και του Fremen, καθώς βρίσκεται σε πολεμική τροχιά ζητώντας εκδίκηση από τους συνωμότες που κατέστρεψαν την οικογένειά του.

Ξεκινά μία περιπέτεια για να αποτρέψει το τραγικό μέλλον που μόνο εκείνος μπορεί να προβλέπει, καθώς έρχεται αντιμέτωπος με μια δύσκολη απόφαση που θα πρέπει να επιλέξει ανάμεσα στην αγάπη της ζωής του και τη μοίρα ολόκληρου του σύμπαντος.

Στο sequel θα δείτε και πάλι τους Timothee Chalamet ως Paul Atreides, Zendaya ως Chani, Rebecca Ferguson ως Lady Jessica, Josh Brolin ως Gurney Halleck, Dave Bautista ως Glossu 'Beast' Rabban, Charlotte Rampling ως Gaius Helen Mohiam και Javier Bardem ως Stilgar. Ωστόσο, θα έχουμε και πολλά νέα πρόσωπα, όπως τους Lea Seydoux ως Lady Margot, Christopher Walken ως Emperor Shaddam IV, Florence Pugh ως κόρη του Princess Irulan και Austin Butler ως Fey-Rautha.

Για την ιστορία το Dune με 10 υποψηφιότητες απέσπασε έξι βραβεία Όσκαρ στην φετινή Τελετή Απονομής, ενώ στο box office σημείωσε μεγάλη επιτυχία με πάνω από $400 εκατ. σε μια δύσκολη περίοδο λόγω της πανδημίας.

Το Dune: Part 2 θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 3 Νοεμβρίου 2023.