Hellraiser: Δείτε το απίστευτα δύσκολο μακιγιάζ της Jamie Clayton ως "Pinhead" (ΒΙΝΤΕΟ)

Χρειάστηκε τέσσερις ώρες για να ολοκληρωθεί
11 Οκτωβρίου 2022 17:35
Hellraiser: Δείτε το απίστευτα δύσκολο μακιγιάζ της Jamie Clayton ως "Pinhead" (ΒΙΝΤΕΟ)

Η νέα ταινία Hellraiser παίζει αυτόν τον καιρό αποκλειστικά στο Hulu και τώρα, η 20th Century Studios θέλει να σας πάει μία βόλτα από τα παρασκήνια και να σας δείξει τη μεταμόρφωση της νέας “Hell Priest”.

Η εταιρία κυκλοφόρησε πριν από λίγα λεπτά ένα βίντεο στο YouTube, με τίτλο “Becoming the Priest” και δείχνει πώς η Jamie Clayton μεταμορφώθηκε στη νέα ‘Hell Priest” ή αλλιώς “Pinhead”. Σε αυτό το time lapse θα πάρετε μία μικρή γεύση από το απίθανο μακιγιάζ που έκανε η παραγωγή, το οποίο μάλιστα πήρε περισσότερες από τέσσερις ώρες για να ολοκληρωθεί.

Επιπροσθέτως, η Clayton δήλωσε τα εξής:

Το μακιγιάζ διαρκεί τέσσερις ώρες για να ολοκληρωθεί, ενώ χρειάζεται περίπου 45 λεπτά έως και μία ώρα για να αφαιρεθεί. Το νέο λουκ είναι τόσο όμορφο, αλλά και πολύ “άγριο”.

Τη σκηνοθεσία του reimagining του Hellraiser ανέλαβε ο David Bruckner (The Night House) και σε αυτό θα δούμε μια νεαρή γυναίκα που παλεύει με τις εξαρτήσεις της να βρίσκει ένα αρχαίο παράξενο παζλ. Δε γνωρίζει, όμως, ότι σκοπός αυτού του παζλ είναι να καλεί τους Cenobites, μια ομάδα σατανικών οντοτήτων από μια άλλη διάσταση.

Το cast του Hellraiser περιλαμβάνει τους: Odessa A’zion (Grand Army), Jamie Clayton (The L Word: Generation Q), Adam Faison (Everything’s Gonna Be Okay), Drew Starkey (Outer Banks), Brandon Flynn (Ratched), Aoife Hinds (The Long Call), Jason Liles (Stereoscope), Yinka Olorunnife (The Transporter), Selina Lo (Boss Level), Zachary Hing (Halo), Kit Clarke (Leonardo), Goran Visnjic (The Boys) και Hiam Abbass (Succession).

Για την ιστορία, η πρώτη ταινία Hellraiser κυκλοφόρησε το 1987 με σκηνοθέτη και σεναριογράφο τον Clive Barker, ενώ έκτοτε βγήκαν και άλλες ταινίες βασισμένες στο franchise, χωρίς, ωστόσο, να γνωρίζουν την ίδια επιτυχία.

Το νέο Hellraiser προβάλλεται εδώ και λίγες ημέρες αποκλειστικά στο Hulu. Ίσως γίνει διαθέσιμο και στο Disney Plus, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει επισημοποιηθεί τίποτα.

Παρακολουθήστε το βίντεο της μεταμόρφωσης της Jamie Clayton μέσα από τον player που ακολουθεί.