Τζόνι Ντεπ: Αγνώριστος σε νέα του εμφάνιση στη Νέα Υόρκη (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Το New York Post είπε ότι έμοιαζε περισσότερο με τον Ozzy Osbourne
11 Οκτωβρίου 2022 10:51
Τζόνι Ντεπ: Αγνώριστος σε νέα του εμφάνιση στη Νέα Υόρκη (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Τζόνι Ντεπ (Johnny Depp) είχε φύγει για λίγο από τα φώτα της δημοσιότητας μετά τη δικαστική διαμάχη που είχε με την Άμπερ Χερντ και τώρα, ο διάσημος ηθοποιός εμφανίστηκε στη Νέα Υόρκη, λιγάκι αγνώριστος.

Συγκεκριμένα, το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, ο Τζόνι Ντεπ βρέθηκε στη Νέα Υόρκη, για μία συναυλία με τον 78χρονο φίλο του Τζεφ Μπεκ και παράλληλα συναντήθηκε με τους θαυμαστές του. Ωστόσο, δεν ήταν λίγοι αυτοί που παρατήρησαν τη σημαντική αλλαγή στην εμφάνισή του, με το New York Post να λέει χαρακτηριστικά ότι έφερνε περισσότερο στον Ozzy Osbourne.

Ο Τζόνι Ντεπ ήταν ξυρισμένος, φορούσε γυαλιά ηλίου και καπέλο και υπέγραφε αυτόγραφα, ενώ παράλληλα έβγαζε selfies με τους fans του. Οι πρώτες φωτογραφίες έκαναν το γύρο του διαδικτύου με εκατοντάδες fans να δηλώνουν ότι έχει αλλάξει αρκετά από την τελευταία του εμφάνιση.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο παρακάτω:

Ο διάσημος ηθοποιός απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας τον τελευταίο καιρό με εξαίρεση την εμφάνισή του στα MTV VMAs και την περιοδεία που κάνει τελευταία με τον φίλο και συνεργάτη του Τζεφ Μπεκ.

Tags: