The Super Mario Bros. Movie: Διαφωνεί με το casting του Chris Pratt γνωστή voice actress

Υπάρχει και ο αντίλογος στην επιλογή της φωνής του Mario στην ταινία της Illumination
10 Οκτωβρίου 2022 22:01
The Super Mario Bros. Movie: Διαφωνεί με το casting του Chris Pratt γνωστή voice actress

Από την ώρα που το πρώτο trailer της ταινίας The Super Mario Bros. Movie δια χειρός Illumination κυκλοφόρησε οι αντιδράσεις ήταν σχεδόν ολοκληρωτικά θετικές, με εξαίρεση την επιλογή του Chris Pratt για την φωνή του Mario, η οποία έχει διχάσει τους fans. Απλώς δείτε τις αντιδράσεις εδώ για να πάρετε μια ιδέα

Ανάμεσα στους επικριτές του casting του Chris Pratt βρίσκεται και μια πασίγνωστη voice actor. Ο λόγος για την Tara Strong, την ηθοποιό που έχει δανείσει τη φωνή της κυριολεκτικά σε εκατοντάδες χαρακτήρες σε παιδικά, animated σειρές, ταινίες και βιντεοπαιχνίδια, όπως τα Ben 10, Teen Titans και κυρίως την Harley Quinn στις animated σειρές της DC και τα βιντεοπαιχνίδια Batman Arkham. H Strong εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της για αυτή την επιλογή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, υποστηρίζοντας τον συνάδελφό της και την αυθεντική φωνή του Mario. 

"Θα έπρεπε να ήταν ο Charles", έγραψε η Strong στο Twitter της, με την ανάρτησή της να συνοδεύει μια φωτογραφία του Charles Martinet, του voice actor που από το 1992 αποτελεί τη φωνή του Mario στη γνωστή σειρά βιντεοπαιχνιδιών της Nintendo. 

Το animated φιλμ The Super Mario Bros. Movie θα έρθει στις οθόνες με ένα πραγματικά υπέρλαμπρο cast. O Chris Pratt θα δανείσει τη φωνή του στον Mario, ενώ πλάι του θα παίξει και η Anya Taylor- Joy ως Peach, στον Luigi θα δανείσει τη φωνή της η Charlie Day, ενώ ο Jack Black δανείζει τη φωνή του στον Bowser.

Τα υπόλοιπα μέλη του cast είναι: Keegan-Michael Key ως Toad, Seth Rogen ως Donkey Kong, Fred Armisen ως Cranky Kong, Kevin Michael Richardson ως Kamek, Sebastian Maniscalco ως Spike, ενώ έγινε γνωστό ότι ο επί δεκαετίες “Mario”, Charles Martinet, θα βρίσκεται και αυτός στην ταινία ως “έκπληξη”.

Η ταινία Super Mario Bros. θα καταφθάσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 7 Απριλίου του 2023.