Margot Robbie - Lady Gaga: Η παλιά Harley Quinn δίνει τις ευλογίες της στη νέα για το Joker 2

Ενθουσιασμένη η Robbie για την διαδοχή της ως Harley Quinn από την Lady Gaga
08 Οκτωβρίου 2022 11:37
Margot Robbie - Lady Gaga: Η παλιά Harley Quinn δίνει τις ευλογίες της στη νέα για το Joker 2

Από τότε που επισημοποιήθηκε η συμμετοχή της Lady Gaga στο Joker 2 (ή Joker: Folie à Deux), οι DC fans ανυπομονούν να δουν πως θα είναι η νέα εκδοχή της Harley Quinn, πλάι στον "Joker" του βραβευμένου με με Όσκαρ, Joaquin Phoenix. 

Μια fan της νέας Harley Quinn είναι και η "παλιά" της Margot Robbie δηλαδή που υποδύθηκε το ρόλο τρεις φορές στα "Suicide Squad (2016), Birds of Prey (2020) και  "The Suicide Squad" (2021). Σε μια βίντεο συνέντευξη στο MTV, για την προώθηση της νέας της ταινίας, "Amsterdam", μίλησε για την διάδοχό της με τα καλύτερα λόγια: 

Με κάνει τόσο χαρούμενη επειδή, όπως είπα και στην αρχή, το μόνο που θέλω για την Harley Quinn είναι να γίνει σαν εκείνους τους χαρακτήρες...όπως τον Μάκβεθ ή τον Μπάτμαν που πάντοτε η σκυτάλη μεταφέρεται από τον ένα φοβερό ηθοποιό στον επόμενο φοβερό ηθοποιό. Κάποιος δηλαδή να κάνει τον δικό του Μπάτμαν ή τον δικό του Μάκβεθ. 

Συνεχίζοντας να μιλάει για την Lady Gaga ως Harley Quinn είπε επίσης: 

"Αισθάνομαι ότι, σε όχι και τόσο πολλές περιπτώσεις, υπάρχουν γυναικείοι χαρακτήρες, π.χ. η βασίλισσα Ελισάβετ Α', αλλά και πέρα από αυτή, την οποία είχα την ευκαιρία να κάνω και εγώ, κάτι που ήταν τιμή μου. Είχα την εντύπωση, 'Ουάου! Η Cate Blanchett έκανε τη Βασίλισσα Ελισάβετ Α'. Τώρα θα το κάνω κι εγώ'. Είναι μεγάλη τιμή να έχεις χτίσει μια βάση αρκετά ισχυρή ώστε η Harley να μπορεί τώρα να είναι ένας από αυτούς τους χαρακτήρες, που άλλοι ηθοποιοί μπορούν να δοκιμάσουν να υποδυθούν. Και νομίζω ότι θα κάνει κάτι απίστευτο με αυτήν".

Το sequel με τίτλο "Joker: Folie à Deux" (σε ελεύθερη μετάφραση Joker: Τρέλα για Δύο) θα είναι κατά βάση ένα μιούζικαλ σε σκηνοθεσία και σενάριο Todd Phillips. Το γαλλικό Folie à Deux αναφέρεται σε μια ορολογία που περιγράφει την εν λόγω ψυχική διαταραχή που επηρεάζει δύο ή περισσότερα άτομα. Μέχρι στιγμής στο cast συμμετέχουν επίσης οι: Zazie Beetz, Brendan Gleeson, Catherine Keener και Jacob Lofland. 

Η DC Films και η Warner Bros. συμφώνησαν να πληρώσουν σε...χρυσάφι την εμφάνιση του Joaquin Phoenix στο Joker 2, μιας και ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, θα λάβει αμοιβή ύψους $20 εκατομμυρίων.

Τα θεμέλια για το Joker 2 μπήκαν από τότε που η πρώτη ταινία σάρωσε στο box office με πάνω από $1 δις εισπράξεις, ενώ και ο Joaquin Phoenix έδειξε θετικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει ως Arthur Fleck για μια συνέχεια, δεδομένου κιόλας πως αποτέλεσε το φιλμ που του χάρισε το πολυπόθητο Όσκαρ Α' Ανδρικού ρόλου.

Το Joker: Folie à Deux αναμένεται να βγει στις αίθουσες στις 4 Οκτωβρίου 2024.