O Dwayne Johnson απαντά στο ερώτημα εάν θα βάλει υποψηφιότητα για Πρόεδρος των ΗΠΑ

Ο "The Rock" αποκαλύπτει ότι έχουν αλλάξει οι προτεραιότητές του
08 Οκτωβρίου 2022 08:36
O Dwayne Johnson απαντά στο ερώτημα εάν θα βάλει υποψηφιότητα για Πρόεδρος των ΗΠΑ

Εδώ και χρόνια φημολογείται στις ΗΠΑ ότι ο Dwayne "The Rock" Johnson θα τρέξει για υποψήφιος Πρόεδρος των ΗΠΑ και τελικά ο χολιγουντιανός αστέρας έδωσε την τελική απάντησή του στην εκπομπή CBS Sunday Morning. 

Θέλοντας να βάλει μια για πάντα πίσω του αυτό το θέμα και ίσως όσες δηλώσεις και πράξεις είχε κάνει προς αυτή την κατεύθυνση, ο "The Rock" αποκαλύπτει ότι άλλαξαν οι προτεραιότητές του και θέλει να γίνει ο "νο.1 μπαμπάς" για τις κόρες του. Αποκλείοντας έτσι το ενδεχόμενο να βάλει υποψηφιότητα για την αμερικάνικη προεδρία είπε: 

"Ναι. Δεν είναι στο τραπέζι. Θα το πω αυτό επειδή χρειάζεται να έχεις μια δεύτερη πλευρά σε όλο αυτό. Αγαπώ τη χώρα μας και όλους τους ανθρώπους της. Μου αρέσει επίσης να είμαι μπαμπάς. Και αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα για μένα είναι να είμαι μπαμπάς, ο νούμερο ένα, ειδικά κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, αυτής της κρίσιμης περιόδου στη ζωή των κοριτσιών μου. Επειδή ξέρω πώς ήταν να βρίσκομαι στο δρόμο και να είμαι τόσο απασχολημένος που απουσίαζα για πολλά χρόνια από την πρώτη μου κόρη, η οποία μεγάλωσε σε αυτή την κρίσιμη ηλικία, σε αυτή την κρίσιμη περίοδο στη ζωή τους...

Ξέρω πώς ήταν να βρίσκομαι στο δρόμο και να είμαι τόσο απασχολημένος που απουσίαζα για πολλά χρόνια από την ζωή της πρώτης μου κόρης... Μεγαλώνοντας σε αυτή την κρίσιμη ηλικία, σε αυτή την κρίσιμη στιγμή της ζωής τους, και αυτό ακριβώς θα κάνει μια προεδρία. Επομένως, η πρώτη μου προτεραιότητα είναι οι κόρες μου.

Δείτε το απόσπασμα: 

Όλα αυτά έρχονται σε αντίθεση με τις προθέσεις που είχε εκφράσει ανοιχτά το 2017 ο "The Rock' ο οποίος είχε πει στο Variety ότι "θα το σκεφτόταν 100%" να τρέξει για την Προεδρία των ΗΠΑ, ενώ μόλις πέρυσι είχε επιβεβαιώσει, μιλώντας στο Vanity Fair, ότι θα έψαχνε διεξοδικά το θέμα αυτό. Μάλιστα, ανέφερε ότι συναντήθηκε με άτομα της πολιτικής για να διεξάγει "μια μικρή έρευνα και ανάλυση για να δει τι παίζει" και πώς θα έμοιαζε μια υποψηφιότητά του στο μέλλον. 

Επίσης στην κάμερα του CBS Sunday Morning είπε κλείνοντας τη δήλωσή του ότι: 

Ξέρετε, στο τέλος της ημέρας, δεν έχω ιδέα από πολιτική. Δεν ξέρω το παραμικρό για την πολιτική. Νοιάζομαι βαθύτατα για τη χώρα μας. Νοιάζομαι για κάθε γαμ***ο Αμερικανό που αιμορραγεί και αναφέρομαι σε όλους. Και -χωρίς να υπάρχει καμία αυταπάτη εδώ- μπορεί να έχω κάποιες αξιοπρεπείς ηγετικές ικανότητες, αλλά αυτό δεν με κάνει απαραίτητα έναν σπουδαίο υποψήφιο πρόεδρο. Αυτό είναι το σημείο στο οποίο βρίσκομαι σήμερα.

Τον The Rock αναμένεται να τον δούμε στο Black Adam της DC που κάνει πρεμιέρα στις 20 Οκτωβρίου, ενώ η σειρά "Young Rock", όπου είναι παραγωγός και εξιστορεί τα χρόνια της νιότης του συνεχίζεται στο CBS.