Deadpool 3: Ο Hugh Jackman ανεβάζει το hype με μια επική φωτογραφία με τον Ryan Reynolds

Το throwback του "Wolverine" στα social media ξετρέλανε τους fans του MCU
07 Οκτωβρίου 2022 17:58
Deadpool 3: Ο Hugh Jackman ανεβάζει το hype με μια επική φωτογραφία με τον Ryan Reynolds

Ο Hugh Jackman μπήκε για τα καλά σε ρυθμούς "Wolverine" αφού την περασμένη εβδομάδα ξεκίνησε εντατικές προπονήσεις για να βρει τη φόρμα του, καθώς αναμένεται να επιστρέψει στον εμβληματικό του ρόλο στο Deadpool 3 πλάι στον Ryan Reynolds. 

Η νεότερη ανάρτησή του μέσα από τα social media όμως ξετρέλανε τους fans της Marvel καθώς με μια throwback φωτογραφία του ίδιου και του Deadpool ήταν αφορμή για χιλιάδες σχόλια. Στην εν λόγω φωτογραφία ο Jackman φοράει ένα μπουρνούζι και βουρτσίζει τα δόντια του από παλιότερα γυρίσματα που έχουν κάνει ως Deadpool και Wolverine και ζήτησε από το κοινό να...βάλει τη δική του λεζάντα με σχόλια που ακολούθησαν να είναι επικά. 

Δείτε τη φωτογραφία: 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hugh Jackman (@thehughjackman)

Όσα ξέρουμε για το Deadpool 3 μέχρι τώρα

Η Marvel Studios δεν θέλει να πειράξει καν το αριστουργηματικό φινάλε του "Logan", επομένως το Multiverse θα δώσει λογικά μια εξήγηση στην επιστροφή του Wolverine. Όπως φαίνεται ο Hugh Jackman θα υποδυθεί έναν διαφορετικό variant του Wolverine, καθώς αυτός του "Logan" θα είναι νεκρός. 

Το Deadpool 3 θα αποτελέσει επίσης την πρώτη ταινία του franchise υπό την ηγεσία της Marvel Studios και θα είναι επιβεβαιωμένα η πρώτη R-rated (ακατάλληλη για ανηλίκους) ταινία του MCU. 

Να θυμίσουμε ότι τη σκηνοθεσία του Deadpool 3 ανέλαβε ο Shawn Levy των Free Guy, The Adam Project και Stranger Things, ενώ στο σενάριο επιστρέφουν οι Rhett Reese και Paul Wernick από τα Deadpool και Deadpool 2

To Deadpool 3 αναμένεται να βγει στις αίθουσες στις 6 Σεπτεμβρίου του 2024.