Ezra Miller: Γιατί πάτησε ξανά στο πλατό του The Flash;

Φαίνεται πως η ταινία κυλάει ομαλά
07 Οκτωβρίου 2022 18:06
Ezra Miller: Γιατί πάτησε ξανά στο πλατό του The Flash;

Το The Wrap αναφέρει ότι ο Ezra Miller επέστρεψε στα πλατό του The Flash έτσι ώστε να γυρίσει και πάλι κάποιες σκηνές. Φαίνεται πως μετά την πρόσφατη δημόσια συγγνώμη του, όλα κυλούν ομαλά τώρα, αφού όπως είχαμε μάθει ο ηθοποιός συναντήθηκε με τους επικεφαλής της Warner Bros. και η συνάντηση αυτή ήταν αρκετά θετική.

Να σας πούμε κάπου εδώ ότι αυτό δεν είναι κάτι ασυνήθιστο ή κάτι που δεν το έχουμε ξαναδεί στο παρελθόν, αφού σε πολλές ταινίες γίνονται reshoots πολύ αργότερα, δηλαδή μετά το τέλος των «επίσημων» γυρισμάτων. Επιπροσθέτως, ακούγεται ότι η Warner έμεινε ιδιαίτερα εντυπωσιασμένη με την ταινία, ενώ τα reshoots κράτησαν μία μέρα την περασμένη εβδομάδα.

Το "The Flash" αναμένεται να επαναφέρει το timeline των DC ταινιών της Warner Bros. και να δημιουργήσει το επόμενο στάδιο για τις ταινίες της DC στο μέλλον.

Ο Ezra Miller σπάει τη σιωπή του για πρώτη φορά και μιλάει για όλα

Στο The Flash σε σκηνοθεσία Andy Muschietti πρωταγωνιστούν επίσης οι: Michael Keaton ως Bruce Wayne, Sasha Calle ως Supergirl, Kiersey Clemons ως Iris West, Maribel Verdú ως Nora Allen, και ο Ron Livingston, που αντικαθιστά τον Billy Crudup στο ρόλο του πατέρα του Barry στο DCEU.

To The Flash αναμένεται στους κινηματογράφους στις 23 Ιουνίου του 2023.