Το πρώτο trailer του The Super Mario Bros. Movie είναι εδώ και δείχνει φανταστικό!

Ραντεβού στις αίθουσες τον Απρίλιο του 2023
06 Οκτωβρίου 2022 23:17
Το πρώτο trailer του The Super Mario Bros. Movie είναι εδώ και δείχνει φανταστικό!

Πιστή στην υπόσχεσή της, η Nintendo κυκλοφόρησε το επίσημο trailer από το The Super Mario Bros. Movie, το οποίο υπόσχεται μία καθηλωτική περιπέτεια με τους λατρεμένους της ήρωες. Το φιλμ πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους τον Απρίλιο του 2023 και το πρώτο βίντεο μάς έδωσε μια πολύ καλή ματιά από αυτό που πρέπει να περιμένουμε.

Αρχικά, το ειδικό direct ξεκίνησε με τον Shigeru Miyamoto, ο οποίος παρουσίασε αρχικά το cast της ταινίας. Το animated φιλμ The Super Mario Bros. Movie θα έρθει στις οθόνες με ένα πραγματικά υπέρλαμπρο cast. Αρχικά, ο Chris Pratt θα δανείσει τη φωνή του στον Mario, ενώ πλάι του θα παίξει και η Anya Taylor- Joy ως Peach. Βέβαια, από την ταινία του Mario δε θα μπορούσε να λείπει και ο Luigi, τον οποίο θα τον υποδυθεί ο Charlie Day, ενώ ο Jack Black θα είναι ο Bowser.

Τα υπόλοιπα μέλη του cast είναι: Keegan-Michael Key ως Toad, Seth Rogen ως Donkey Kong, Fred Armisen ως Cranky Kong, Kevin Michael Richardson ως Kamek, Sebastian Maniscalco ως Spike, ενώ έγινε γνωστό ότι ο επί δεκαετίες “Mario”, Charles Martinet, θα βρίσκεται και αυτός στην ταινία ως “έκπληξη”.

Αυτό που είπε ο Miyamoto προς το τέλος του Direct είναι ότι οι φανατικοί της σειράς θα έχουν κάτι να βρουν, όπως μικρές λεπτομέρειες, σε κάθε πλάνο της ταινίας, ενώ όπως δήλωσε επίσημα, η παραγωγή της κυλάει ομαλά και καθώς φτάνουμε προς την κυκλοφορία, θα δούμε περισσότερα πλάνα.

Η ταινία Super Mario Bros. θα καταφθάσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 7 Απριλίου του 2023.