Slumberland: Η μαγική περιπέτεια του Netflix με τον Jason Momoa απέκτησε το επίσημο trailer της

Στις οθόνες σας από τον Νοέμβριο
06 Οκτωβρίου 2022 19:26
Slumberland: Η μαγική περιπέτεια του Netflix με τον Jason Momoa απέκτησε το επίσημο trailer της

Το Netflix έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το επίσημο trailer από το Slumberland (Σλάμπερλαντ), στο οποίο πρωταγωνιστεί εδώ ο Jason Momoa και θα έρθει στις οθόνες σας τον Νοέμβριο. Πρόκειται για μία ονειρική περιπέτεια με τον Momoa να έχει εδώ διαθέσει “Wonka” και παίρνει μαζί του τη νεαρή Nemo της Marlow Barkley σε ένα μαγικό ταξίδι.

Σκοπός τους είναι να αντιμετωπίσουν τους εφιάλτες που έχει εκείνη, ενώ έχει την ελπίδα να ξανά δει τον πατέρα της, τον οποίο και έχει χάσει και τον υποδύεται ο Kyle Chandler του Wolf of Wall Street.

Η σύνοψη του Netflix αναφέρει τα εξής:

Καλώς ήρθατε στη Σλάμπερλαντ, τον κόσμο των ονείρων! Ο Τζέισον Μομόα υποδύεται τον "Φλιπ", έναν εκκεντρικό παράνομο που η αποστολή του είναι να βοηθήσει ένα νεαρό κορίτσι (Μάρλοου Μπάρκλεϊ) να ταξιδέψει μέσα από τα όνειρα και να ξεφύγει από τους εφιάλτες, με την ελπίδα να ξαναβρεί τον πατέρα της. Από τον σκηνοθέτη των "Αγώνες Πείνας: Φωτιά" και "Αγώνες Πείνας: Επανάσταση", το "Σλάμπερλαντ" έρχεται στο Netflix στις 18 Νοεμβρίου.

Τη σκηνοθεσία του Slumberland ανέλαβε ο Francis Lawrence των Hunger Games ταινιών και αποτελεί μια μοντέρνα διασκευή των comics του Winsor McCay. Στο παρελθόν έχει υπάρξει ταινία με πρωταγωνιστή τον Harvey Keitel, ενώ το 1992 κυκλοφόρησε και μια anime εκδοχή του.

O Jason Momoa σας ταξιδεύει σε έναν ονειρικό κόσμο στη νέα του ταινία για το Netflix (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Slumberland θα κάνει πρεμιέρα στις 18 Νοεμβρίου μόνο στο Netflix. Παρακολουθήστε το επίσημο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.