O David Harbour του Stranger Things είναι ο πιο βίαιος Άι Βασίλης που είδατε ποτέ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το πρώτο trailer του Violent Night
05 Οκτωβρίου 2022 22:05
O David Harbour του Stranger Things είναι ο πιο βίαιος Άι Βασίλης που είδατε ποτέ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Πώς θα σας φαινόταν μια χριστουγεννιάτικη ταινία που συναντά τόσο το πνεύμα των εορτών όσο και των ταινιών τύπου "John Wick" και "Nobody"; Αυτό ακριβώς υπόσχεται το "Violent Night", η νέα ταινία που πρωταγωνιστεί ο David Harbour του Stranger Things στο ρόλο ενός Άι Βασίλη...διαφορετικού από όλους όσους έχει δείξει ποτέ το σινεμά. 

Και αυτό διότι είναι να μη παρουσιαστεί κίνδυνος στο διάβα του μιας και θα βαλθεί να προστατέψει οποιαδήποτε οικογένεια βρίσκεται σε κίνδυνο, όταν ο καθήκον τον καλεί να μετατραπεί από έναν αγαπητό Αγιοβασίλη σε... John Wick. Κυριολεκτικά θα δείτε τον Harbour να σπάει στο ξύλο με ευφάνταστους τρόπους μια συμμορία που επιχειρεί να ληστέψει ανήμερα της παραμονής των Χριστουγέννων μια οικογένεια. 

Δείτε το trailer του Violent Night: 

Η σύνοψη της ταινίας: 

Όταν μια ομάδα μισθοφόρων εισβάλλει την παραμονή των Χριστουγέννων σε ένα πλούσιο οικογενειακό συγκρότημα και κρατά ομήρους όλους όσους βρίσκονται μέσα, η ομάδα δεν είναι προετοιμασμένη για έναν αιφνιδιαστικό μαχητή: ο Άγιος Βασίλης (David Harbour, Black Widow, σειρά Stranger Things) βρίσκεται στην περιοχή και πρόκειται να δείξει γιατί αυτός ο Νικ δεν είναι άγιος.

Το ότι η ταινία μοιάζει στυλιστικά στα John Wick, Atomic Blonde και Nobody είναι επειδή κρύβονται οι παραγωγοί των ταινιών πίσω από αυτή, όπως ο David Leitch. Τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο Tommy Wirkola του Hansel & Gretel: Witch Hunters.  (Hansel Παίζουν επίσης οι: John Leguizamo (John Wick), Cam Gigandet (Without Remorse), Alex Hassell (Cowboy Bebop), Alexis Louder (The Tomorrow War), Edi Patterson (The Righteous Gemstones) και Beverly D'Angelo (National Lampoon's Vacation franchise).

Το Violent Night θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους τον Δεκέμβριο.