Πρώτη ματιά στο cameo του Daniel Craig από το Doctor Strange 2 που δεν είδαμε ποτέ (ΦΩΤΟ)

Ναι, ο πρώην James Bond θα έκανε το ντεμπούτο του στο MCU
05 Οκτωβρίου 2022 20:27
Πρώτη ματιά στο cameo του Daniel Craig από το Doctor Strange 2 που δεν είδαμε ποτέ (ΦΩΤΟ)

Σας είχαμε ενημερώσει για την παραλίγο συμμετοχή του Daniel Craig -ναι, του James Bond- στο Doctor Strange in the Multiverse of Madness, όμως τώρα κυκλοφόρησε υλικό που αποκαλύπτει περισσότερα. 

Οι πληροφορίες ήθελαν τον Daniel Craig, λοιπόν, να υποδύεται ένα από τα μέλη των Illuminati της Earth-838 και συγκεκριμένα τον Balder the Brave, ο οποίος είναι αδερφός του Thor στη Marvel. Η cameo εμφάνισή του όμως ακυρώθηκε την τελευταία στιγμή εξαιτίας της πανδημίας της COVID-19 και των ολοένα αυξανόμενων κρουσμάτων τον καιρό που γυριζόταν η ταινία στη Μ. Βρετανία. 

Τα concepts όμως από το ντεμπούτο του πρώην 007 στο MCU έμειναν σε κάποιο ψηφιακό φάκελο και ο artist ονόματι Darrell Warner τα δημοσίευσε στον Instagram λογαριασμό του, δίνοντας έτσι μια πρώτη ματιά στον Balder the Brave του MCU. 

Δείτε τον Daniel Craig ως Balder στο MCU

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Darrell Warner (@darrelljwarner)

Μάλιστα, ο συγκεκριμένος καλλιτέχνης επιβεβαιώνει έμμεσα πως ο ρόλος του Craig κόπηκε καθώς δεν του ζητήθηκε να κάνει άλλο concept "πέραν αυτής της νερομπογιάς" όπως αναφέρει στο post του. 

Το εάν μελλοντικά η Marvel Studios και ο Kevin Feige επιθυμούν να φέρουν στις οθόνες τον Balder και τον Daniel Craig στο MCU, μένει να το δούμε.