Black Adam: Ακούστε το main theme της νέας ταινίας της DC

Ένα πρώτο δείγμα από το soundtrack που επιμελήθηκε ο Lorne Balfe
03 Οκτωβρίου 2022 22:08
Black Adam: Ακούστε το main theme της νέας ταινίας της DC

Με την κυκλοφορία του να πλησιάζει η DC Films και Warner Bros. έχουν πατήσει το γκάζι στην προώθηση του Black Adam, φυσικά με κεντρικό πρόσωπο τον Dwayne Johnson και τα πανίσχυρα social media του, που μετρούν εκατοντάδες εκατομμύρια followers σε Twitter, Facebook, Instagram και TikTok. 

Μέσα από το Twitter, ο "The Rock" κυκλοφόρησε το πρώτο δείγμα από το soundtrack της νέας ταινίας της DC που θα σηματοδοτήσει μια νέα εποχή για το DC Universe. Το soundtrack της ταινίας επιμελείται ο Lorne Balfe και συγκεκριμένα θα ακούσετε το main theme, το οποίο ο Johnson είπε πως έχει "Darth Vader vibes".

Ο Balfe όντας "μαθητευόμενος" του Hans Zimmer, έχουμε ακούσει τη δουλειά του σε ταινίες όπως Mission Impossible: Fallout, Penguins of Madagascar και 13 Hours. Έχει επίσης κάνει τη μουσική της σειράς "The Crown" του Netflix αλλά και σε παιχνίδια όπως τα Assassin's Creed: Revelations, Assassin's Creed 3, Crysis 2 και το Call of Duty

Ακούστε το main theme του Black Adam: 

Η υπόθεση του Black Adam: 

Σχεδόν 5.000 χρόνια αφού του δόθηκαν οι πανίσχυρες δυνάμεις των αρχαίων θεών –και η άμεση αιχμαλωσία του– ο Black Adam (Τζόνσον) ελευθερώνεται από τον επίγειο τάφο του και είναι έτοιμος να αποδώσει δικαιοσύνη στον σύγχρονο κόσμο, όπως αυτός νομίζει.

Να σας υπενθυμίσουμε πως στην ταινία του αντι-ήρωα της DC που σκηνοθετεί ο Jaume Collett-Serra (Jungle Cruise) θα πρωταγωνιστήσει ένα δυνατό cast που πέρα από τον The Rock περιλαμβάνει και τους: Noah Centineo (To All The Boys I Loved Before), Aldis Hodge (One Night In Miami), Sarah Shahi (Sex/Life), Quintessa Swindell (Voyagers), καθώς και τον πρώην "Πράκτορα 007", Pierce Brosnan.

Το Black Adam θα βγει στις ελληνικές αίθουσες στις 20 Οκτωβρίου 2022.