Μεγάλη επιτυχία για το “Smile” της Paramount με $36,5 εκ. στο Box Office

Τα 22 από αυτά στην Αμερική
03 Οκτωβρίου 2022 15:21
Μεγάλη επιτυχία για το “Smile” της Paramount με $36,5 εκ. στο Box Office

Το Smile της Paramount Pictures έκανε πρεμιέρα την περασμένη Πέμπτη στην Ελλάδα, ενώ παγκοσμίως έφτασε σε περισσότερους κινηματογράφους την Παρασκευή. Όπως φαίνεται, μετά την εξαιρετική προώθηση που είχε το φιλμ όλους αυτούς τους μήνες, οι άνθρωποι πήγαν στις αίθουσες να το παρακολουθήσουν.

Και αυτό γιατί όπως μεταφέρει το Collider, το φιλμ μέσα στο Σαββατοκύριακο έφερε στα ταμεία της Paramount 36,5 εκατομμύρια δολάρια, ένα πολύ δυνατό ποσό για ταινία τρόμου. Μάλιστα, τα $22 εκ. από αυτά ήταν στην Αμερική, ενώ τα υπόλοιπα $14,5 εκ. στον υπόλοιπο κόσμο.

Επίσης, βρισκόταν πρώτο στο box office στην Αμερική το σαββατοκύριακο και πέρασε της Universal Pictures το “Bros”, καθώς και τα “Barbarian” και της Sony Pictures το “The Invitation”.

Η σύνοψη του "Smile":

Ύστερα από ένα αλλόκοτο, τραυματικό δυστύχημα με μια ασθενή της, η Δρ. Ρόουζ Κότερ (Σόσι Μπέικον) αρχίζει να βιώνει τρομακτικά, ανεξήγητα γεγονότα. Με τον τρόμο να σαρώνει τη ζωή της, η Ρόουζ πρέπει να αντιμετωπίσει το προβληματικό παρελθόν της για να επιβιώσει και να ξεφύγει από την τρομακτική πραγματικότητα.

Πρωταγωνίστρια αυτού του εφιαλτικού φιλμ είναι η Sosie Bacon, που θα κληθεί να έρθει αντιμέτωπη με τα χαμόγελα πολλών, που σίγουρα θα παγώσουν το αίμα των θεατών, αφού υπόσχεται αρκετά jumpscares. Το σενάριο και τη σκηνοθεσία του φιλμ έχει αναλάβει ο Parker Finn, ενώ εκτός από την Bacon πρωταγωνιστούν και οι Jessie T. Usher, Kyle Gallner, Rob Morgan, Kal Penn, Caitlin Stasey και Judy Reyes.

Το Smile (Χαμογέλα) βρίσκεται αυτή τη στιγμή διαθέσιμο στους κινηματογράφους.