O Christian Bale είναι μεγάλος fan του Star Wars και θα ήθελε να παίξει σε ταινία ή σειρά

Μετά το πέρασμά του από το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel
02 Οκτωβρίου 2022 19:59
O Christian Bale είναι μεγάλος fan του Star Wars και θα ήθελε να παίξει σε ταινία ή σειρά

Ο Christian Bale έκανε πρόσφατα ένα πέρασμα από τη Marvel υποδυόμενος τον κακό του Thor: Love & Thunder, τον Gorr the Butcher, σε μια ερμηνεία που ήταν από τα λιγοστά μεγάλα highlights της ταινίας. Ο Bale όμως δεν λέει όχι σε περισσότερα blockbusters και σε μια πρόσφατη συνέντευξή του στο The Hollywood Reporter εξέφρασε την επιθυμία του να παίξει και στο σύμπαν του Star Wars. 

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός παραδέχτηκε πως πάντοτε ήθελε να παίξει έναν μικρό guest και αφανή ρόλο όπως έναν Stormtrooper "που να χτυπάει το κεφάλι του σε μια πόρτα", κάνοντας πλάκα με τη γνωστή γκάφα του "A New Hope". 

Το πιο ενδιαφέρον κομμάτι της συνέντευξής του είναι αυτό που λέει πως θα ήθελε να παίξει και έναν πιο σημαντικό και μεγάλο ρόλο, ενώ αποκαλύπτει ότι είναι μεγάλος φαν του σύμπαντος του George Lucas έχοντας κρατημένες ακόμη τις Star Wars φιγούρες του από τη μικρή του ηλικία. 

Όπως λέει χαρακτηριστικά: 

"Το μόνο που ήθελα πάντα στο Star Wars ήταν να φορέσω μια στολή του και να χτυπήσω το κεφάλι μου σε μια πόρτα ή κάτι τέτοιο καθώς περπατούσα. Οι πραγματικοί nerds που είδαν πάρα πολλές φορές το Star Wars ήξεραν πάντα εκείνη τη σκηνή όπου ο Stormtrooper χτυπάει το κεφάλι του στην πόρτα καθώς μπαίνει μέσα. Ήθελα να γίνω αυτός ο τύπος. Αυτό ήθελα. Αλλά κοίτα, αν είμαι αρκετά τυχερός για να γίνω κάτι περισσότερο από αυτό, ω, φίλε, ναι. Τι απόλαυση θα ήταν αυτό. Έχω ακόμα τις φιγούρες από τότε που ήμουν μικρός. Γνωρίζω επίσης πολύ καλά την Kathy Kennedy, επειδή δούλευε με τον Σπίλμπεργκ όταν έκανα την "Αυτοκρατορία του Ήλιου", και τώρα διευθύνει το σύμπαν του Star Wars".

Θα είχε ενδιαφέρον λέτε να δούμε τον Christian Bale σε κάποιο ρόλο στο σύμπαν του Star Wars είτε σε σειρά είτε σε ταινία;