Το "AND" είναι η νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου με Emma Stone, Willem Dafoe και πολλούς ακόμη

Η πρωταγωνιστική τετράδα της νέας του ταινίας είναι φοβερή
02 Οκτωβρίου 2022 17:23
Το "AND" είναι η νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου με Emma Stone, Willem Dafoe και πολλούς ακόμη

Ο δικός μας οσκαρικός σκηνοθέτης, Γιώργος Λάνθιμος, επιστρέφει με την επόμενη νέα μεγάλη του ταινία, μετά την "Ευνοούμενη" (The Favourite) του 2018 και των 10 υποψηφιοτήτων από την Ακαδημία. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Deadline, η επόμενη ταινία του ονομάζεται "AND" την ώρα που το "Poor Things" που επίσης αναμένεται από τον ίδιο δεν έχει ακόμη ημερομηνία πρεμιέρας. Πρόκειται για την 5η συνεργασία του Λάνθιμου με την Searchlight Pictures, καθώς το "AND" θα μοιράζεται σχεδόν όλο το cast με αυτό του Poor Things. 

Έτσι στο AND θα δούμε την Emma Stone, την Margaret Qualley και τον Willem Dafoe, μαζί με τον Jesse Plemons που είναι η νέα προσθήκη του cast, ολοκληρώνοντας έτσι μια πανίσχυρη πρωταγωνιστική τετράδα. Ένα θετικό της υπόθεσης είναι πως στη νέα του ταινία ο Λάνθιμος συνεργάζεται και πάλι με τον συνήθη ύποπτο και συνεργάτη του, Ευθύμη Φιλίππου για το σενάριο. 

Αυτή θα είναι επίσης η τρίτη κατά σειρά συνεργασία του Λάνθιμου με την Stone, μετά το "The Favourite" και την μικρού μήκους ταινία, Βληχή (Bleat). 

Προς το παρόν δε γνωρίζουμε τίποτα για την πλοκή του "AND", ωστόσο εάν όλα πάνε καλά μπορεί το 2023 να είναι η χρονιά που θα δούμε δύο ταινίες του Γιώργου Λάνθιμου στις αίθουσες.