Η νέα American Pie ταινία είναι γεγονός

Βρίσκεται ήδη στα σκαριά σε σενάριο της Sujata Day
01 Οκτωβρίου 2022 15:27
Η νέα American Pie ταινία είναι γεγονός

Ναι, καλά διαβάσατε από τον τίτλο. Το νέο American Pie είναι γεγονός και όπως μαθαίνουμε από το THR, το σενάριο θα γράψει η Sujata Day, ενώ παράλληλα θα προσφέρει μία φρέσκια πνοή στο κωμικό αυτό franchise.

Το φιλμ βρίσκεται ήδη στα σκαριά και δεν έχουμε πολλές πληροφορίες γι’ αυτό, αλλά αυτό που ξέρουμε σίγουρα είναι ότι η Universal Pictures θα αναλάβει κανονικά τα ηνία της παραγωγής.

Το αυθεντικό American Pie έκανε ντεμπούτο το 1999 με πρωταγωνιστή τον Jason Biggs, ενώ η ιστορία του διηγείται την περιπέτεια τεσσάρων έφηβων αγοριών που βάζουν στοίχημα να χάσουν την παρθενιά τους την βραδιά του ετήσιου χορού του σχολείου τους. Έκτοτε, έχουν κυκλοφορήσει και άλλες ταινίες πάνω στο franchise, με αρκετά μεγάλη επιτυχία.

Το σενάριο του American Pie το είχε γράψει ο Adam Herz και τη σκηνοθεσία είχε αναλάβει ο Paul Weitz, αλλά δε γνωρίζουμε αν οι δυο τους πρόκειται να επιβλέπουν κάπως το νέο αυτό project. Μάλιστα, το αρχικό φιλμ είχε γεμίσει τα ταμεία της Universal με περισσότερα από 235 εκατομμύρια δολάρια σε παγκόσμιο επίπεδο.

"To American Pie δε θα μπορούσε να γίνει αυτή την εποχή" είχε δηλώσει παλιότερα ο Seann William Scott.

Προς το παρόν, δεν έχει γίνει γνωστό ούτε το cast του επερχόμενου American Pie, μιας και είναι ακόμα πολύ νωρίς. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.