Το Armor Wars δε θα κυκλοφορήσει σαν σειρά αλλά ως ταινία

Αλλαγή σχεδίων για το spinoff του Iron Man
01 Οκτωβρίου 2022 10:54
Το Armor Wars δε θα κυκλοφορήσει σαν σειρά αλλά ως ταινία

Το Armor Wars είναι γνωστό πως αναπτύσσεται εδώ και καιρό όντας ένα από τα πρώτα projects που μάθαμε για το "Multiverse Saga" του MCU, όμως τόσο καιρό δεν είχαμε μάθει και πολλά για αυτό. 

Η σειρά που ξεκίνησε ως spinoff του Iron Man, με πρωταγωνιστή τον War Machine του Don Cheadle δεν είναι πλέον σειρά. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του The Hollywood Reporter η Marvel Studios κάνει στροφή 180 μοιρών στο project καθώς πλέον αναπτύσσεται ως ταινία για τους κινηματογράφους και όχι για το Disney Plus.

Οι πηγές του THR υποστηρίζουν πως η Marvel Studios θέλει να πει την ιστορία με τον σωστό τρόπο και αντιλήφθηκε ότι μια ταινία θα ήταν καλύτερο για το project και ενημέρωσε τους συντελεστές της παραγωγής πριν από μερικά 24ωρα για την πλήρης αλλαγή σχεδίων. 

Δεν είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του MCU που ένα project αλλάζει φορμάτ καθώς το ανάποδο είχε συμβεί στο "Hawkeye" με τον Jeremy Renner που αρχικά θα έβγαινε σαν ταινία, αλλά τελικά κυκλοφόρησε σαν μίνι σειρά στο Disney+. 

Βέβαια, δεν έχει επιβεβαιωθεί η ημερομηνία ή το παράθυρο κυκλοφορίας του, αν και θα είναι η πρώτη solo ταινία του Don Cheadle στο MCU. Επίσης δεν γνωρίζουμε εάν θα κυκλοφορήσει ως μέρος του Phase 5, του Phase 6 ή κάποιου μεταγενέστερου Phase του κινηματογραφικού σύμπαντος. 

Τον Cheadle θα τον ξαναδούμε ως James Rhodes στη σειρά "Secret Invasion" του Disney+ την άνοιξη του 2023.