Blade: Ξαναγράφεται από την αρχή το σενάριο της ταινίας του MCU με τον Mahershala Ali

Μετά την ξαφνική αποχώρηση του σκηνοθέτη
30 Σεπτεμβρίου 2022 23:38
Blade: Ξαναγράφεται από την αρχή το σενάριο της ταινίας του MCU με τον Mahershala Ali

Νέες αναφορές από την παραγωγή του Blade έρχονται στο φως την ώρα που το reboot που ετοιμάζει η Marvel Studios για το MCU αντιμετωπίζει προβλήματα πίσω από τις κάμερες. Η αποχώρηση του σκηνοθέτη Bassam Tariq προκάλεσε αναταραχή και ο Kevin Feige πρέπει να βρει έναν νέο σκηνοθέτη. Αυτό προκάλεσε, σύμφωνα με πληροφορίες, να μεταφερθούν τα γυρίσματα για την άνοιξη του 2023, ενώ άγνωστο είναι εάν θα καθυστερήσει το νέο Blade. 

Μέσα σε όλα αυτά ο πρωταγωνιστής Mahershala Ali είναι "πολύ απογοητευμένος" από την όλη διαδικασία και το σενάριο της ταινίας. Πρόσφατα ήρθε ένας νέος σεναριογράφος, ο Beau DeMayo (X-Men 97, Moon Knight), ο οποίος τώρα βάσει νέων πληροφοριών, γράφει από την αρχή όλο το σενάριο του Blade

Το Illuminerdi όμως αναφέρει ότι έχει τις πρώτες πληροφορίες για το...παλιό σενάριο του Blade, στο οποίο η ταινία θα διαδραματίζονταν στο 1920 και θα είχε βαμπίρ από την Ευρώπη. Θα υπήρχαν μάλιστα και διάφορα χρονικά άλματα στο μέλλον. 

Το cast περιλαμβάνει επίσης τον Delroy Lindo του Da 5 Bloods και τον Aaron Pierre του The Underground Railroad σε άγνωστους μέχρι στιγμής ρόλους. 

Το Blade αναμένεται να βγει στις αίθουσες στις 3 Νοεμβρίου του 2023.