Werewolf By Night: Νέα πλάνα για την πρώτη old-school ταινία τρόμου του MCU (ΒΙΝΤΕΟ)

Τον Οκτώβριο έρχεται κάτι πολύ ιδιαίτερο στο Disney Plus για τους Marvel fans
30 Σεπτεμβρίου 2022 23:15
Werewolf By Night: Νέα πλάνα για την πρώτη old-school ταινία τρόμου του MCU (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Οκτώβριος επιφυλάσσει ένα πολύ ιδιαίτερο και ξεχωριστό project για τους Marvel fans και το Disney Plus, που ονομάζεται "Werewolf by Night". Με λίγα λόγια είναι μια ειδική "Marvel Studios Presentation" ταινία που αποτελεί επίσης την πρώτη old-school ταινία τρόμου του MCU

Δημιουργός και σκηνοθέτης αυτού του ιδιαίτερου "Marvel Studios Special Presentation" είναι ο συνθέτης Michael Giacchino που εδώ πραγματοποιεί το ντεμπούτο σε αυτό το πόστο. H Marvel κυκλοφόρησε ένα νέο behind the scenes βίντεο με τους συντελεστές, όπως τον Giacchino, τον Kevin Feige και τους πρωταγωνιστές του "Werewolf" να μιλούν για αυτό και αρκετά νέα πλάνα να περνούν από τις οθόνες σας.

Δείτε τα νέα πλάνα του Werewolf by Night: 

Ανέφερε επίσης τις επιρροές του για αυτή την ιδιαίτερη δημιουργία στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel, με πρώτη και καλύτερη του "The Twilight Zone". 

Στο Werewolf By Bight πρωταγωνιστεί ο Gael Garcia Bernal (Amores Perros, Babel, Coco) στο ρόλο του Jack Russel ή αλλιώς του Werewolf by Night της Marvel και συμπρωταγωνιστεί η Laura Donnelly (Outlander) στο ρόλο της Elsa Bloodstone.

Το Werewolf By Night θα κυκλοφορήσει στις 7 Οκτωβρίου αποκλειστικά από το Disney Plus.