Η νέα ταινία “Ο Πλανήτης των Πιθήκων” έρχεται! – Δείτε την πρώτη πανέμορφη εικόνα

Γνωρίστε το Kingdom of the Planet of the Apes
29 Σεπτεμβρίου 2022 21:43
Η νέα ταινία “Ο Πλανήτης των Πιθήκων” έρχεται! – Δείτε την πρώτη πανέμορφη εικόνα

Η 20th Century Fox έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη εικόνα και πολλές άλλες πληροφορίες για το νέο φιλμ “Ο Πλανήτης των Πιθήκων”, για το οποίο βέβαια είχαμε μάθει πολλά παλιότερα. Παραδείγματος χάρη, ξέρουμε ήδη ότι ο Wes Ball, ο οποίος μάς χάρισε την τριλογία "The Maze Runner" θα είναι εδώ ο σκηνοθέτης, καθώς και ο Josh Friedman θα γράψει το σενάριο, μαζί με τους Rick Jaffa, Amanda Silver και Patrick Aison (Prey).

Τώρα, η εταιρία ενημέρωσε ότι η παραγωγή της ταινίας θα ξεκινήσει μέσα στον Οκτώβριο και μάλιστα, μάθαμε πώς θα ονομάζεται. Γνωρίστε, λοιπόν, το Kingdom of the Planet of the Apes, στο οποίο θα πρωταγωνιστούν οι Owen Teague (It), Freya Allen (The Witcher) και Peter Macon (The Orville).

Το "Kingdom" είναι η αρχή ενός εντελώς νέου μέρους του έπος του Planet of the Apes, το οποίο ξεκινά πολλά χρόνια μετά την ολοκλήρωση του War for the Planet of the Apes.

Η πρώτη εικόνα από το Kingdom of the Planet of the Apes:

Περισσότερες πληροφορίες δεν έγιναν γνωστές, οπότε για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com. Το Kingdom of the Planet of the Apes θα κάνει πρεμιέρα κάποια στιγμή μέσα στο 2024.