Δείτε πώς γυρίστηκε μια από τις πιο εμβληματικές σκηνές του Avatar (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα βίντεο που τις τελευταίες ώρες έγινε viral
28 Σεπτεμβρίου 2022 22:14
Δείτε πώς γυρίστηκε μια από τις πιο εμβληματικές σκηνές του Avatar (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Avatar ήρθε κανονικά ξανά στο προσκήνιο, όχι μόνο χάρη στο επερχόμενο sequel με τίτλο "Avatar: The Way of Water" αλλά και χάρη στην επανέκδοσή του που παίζεται αυτόν τον καιρό ξανά στις αίθουσες όλου του κόσμου. 

Τις τελευταίες ώρες έχει γίνει viral ένα βίντεο από τα γυρίσματα του πρώτου Avatar του 2009. Το συγκεκριμένο το ανέβασε ο stuntman και βοηθός σκηνοθέτη, Garrett Warren και αποκαλύπτει πως γυρίστηκε μια από τις εμβληματικότερες σκηνές της ταινίας του James Cameron. 

Πρόκειται για την σκηνή με το Ikran που προσπαθεί να πετάξει ο Jake Sully του Sam Worthington και δείχνει πως προσπάθησαν να αναπαραστήσουν τις συνθήκες ενός βουνού και των ιπτάμενων ζώων της Pandora εντός του στούντιο. 

Δείτε πως γυρίστηκε η σκηνή με το Ilkar: 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by G A R R E T T W A R R E N (@garrettxwarren)

 

Χάρη στην επανέκδοσή του το Avatar σκαρφάλωσε ξανά στην κορυφή του παγκόσμιου box office και προσθέτει περισσότερα εκατομμύρια στη συγκομιδή του, ανοίγοντας περισσότερο την ψαλίδα με την δεύτερη πιο επιτυχημένη ταινία όλων των εποχών, το Avengers: Endgame. 

Το Avatar ήταν η πιο επιτυχημένη εμπορικά ταινία όλων των εποχών επί μια δεκαετία, όταν το Avengers: Endgame το εκθρόνισε προσωρινά το 2019, με $2.797 δισ. δολάρια. Μια επανακυκλοφορία στην Κίνα το 2021 το επανάφερε στην πρώτη θέση όμως, μετρώντας $2.847 δισ. δολάρια. Με αυτή την νέα επανακυκλοφορία παγκοσμίως αναμένεται να εδραιώσει το άπιαστο εμπορικό ρεκόρ του. 

Η sci-fi ταινία του James Cameron έγινε παγκόσμιο φαινόμενο με 9 υποψηφιότητες για Όσκαρ και τρία αγαλματίδια. Παίζουν οι: Sam Worthington, Zoe Saldaña, Stephen Lang, Michelle Rodriguez, και Sigourney Weaver

Η 4Κ HDR επανακυκλοφορία του Avatar κυκλοφορεί ήδη στις αίθουσες. Επίσης, το Avatar: The Way of Water θα κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες στις 15 Δεκεμβρίου 2022. 

Tags: